Pets to Canada
-
😂извините, не увидела)) просто зачем столько заморочек делают людям, принесите справку туда, потом оттуда, а потом еще удивляются, почему столько животных на улице🤦♀️
-
Добрий день, допоможіть порадами , що потрібно , щоб забрати з України котика до Канади
-
Ссылка на закреп про вывоз животного в Канаду из Украины: t.me/petstocanada/158395
-
Ось тут тицяйте та читайте що ван треба
-
У прикріплених у цій групі є вся інформація Її дуже багато, тому вона є там по категоріях
-
Така ситуація , котик має чеський паспорт, але на моє імʼя , перед війною забрали на Україну , а тепер має дочка летіти до Канади , чи зможе вона привезти його по цьому паспорту , чи потрібно доручення
-
Закреп И минимум 120 дней
-
І по дорученню ні?
-
Дуже дякую, за пораду))) він має чіп , які прививки і документи потрібно мати , для виїзду з України і перельоту
-
Привет Anna Beletskaya. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, чи необхідно чекати певний час перед вильотом після того, як зроблена вакцина від сказу?
-
В якій країні тварина? Перша вакцина?
-
В Канаді. Плануємо їхати до Амстердаму. Вакцина до цього була вже зроблена, але прострочена на 4-и місяці
-
Спасибо
-
Поделюсь нашим опытом перелета. У меня чихуахуа мальчик 4 кг некастрированный. Мы ехали 16 октября поездом Запорожье-Перемышль, потом интерсити Перемышль-Варшава и 19.10 вылет Люфтганза до Франкфурта и потом Эир Канада до Калгари. Мы были готовы по документам как положено. В Перемышле когда встали с поезда, проверил офицер документы собаки, довольно быстро, проверил чип и отпустил. Во Франкфурте один раз офицер взглянула мимолетно на переноску и все. В Калгари при оформлении ворк пермита, офицер посмотрела на прививку от бешенства в паспорте и всё. Ничего в Канаде не платила по прилету. Пить давала из шприца и в ладошку наливала, по небольшому кусочку давала вкусняшку, которую любит. В Air Canada разрешили взять переноску на руки, но в момент взлета, посадки и турбулентности ставить под сидение перед собой. У нас была переноска Ryan Trixie, она 50 см в длину и 30 в высоту, ее было тяжеловато засунуть под кресло, частично только, но этого было достаточно, чтобы зафиксировать. Всем легкого пути🤞🐕🐈
-
Дякую
-
30 днів?
-
Тоді не підкажу. Знаю в такому випадку по Європі наче місяць має бути карантин. Може з Канади інші правила.
-
А що ви скажете на рахунок смаколиків собачіх в літаку? Чи не має проблем через це? Я останній раз коли летіла, прочитала що неможна і нічого не взяла, на пересадці всі разом поїли риса з сабвею 😂 Не смачно, але хоч щось. Вет контроль в Канаді ще перепитував, чи не хочу я йому смаколик дати за то що він хороший хлопчик? Я кажу-немає. Він перепитав «точно немає?» Короче чи то перевірка була, чи просто в собаки такі голодні очі 😂Зрозуміла що йому важко без їжі 12 годин. В цей раз хотілося б щось мати з собою.
-
Можливо хтось вже робив вакцину проти сказу та загальний огляд тварини за 48-м годин до вильоту в Канаді. Яка ціна орієнтовна? Провінція Альберта
16 Jan 2023, 06:08
126261/176047
7 minutes ago