Pets to Canada
-
Привет Dm S. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Вітаю,підкажіть будь ласка,збираємось летіти з Парижу до Канади с котиком (сфінкс) маємо європейський паспорт,робили в Чехії,котик має чіп,проглистований,має свіже щеплення від сказу,здали кров на сертифікат,що ще має мати котик щоб у нас не було проблем??!
-
Так в паспорті тварин нічого і не ставлять)
-
7 смс нагору
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, трошки заплуталась і не розумію що робити, ми разом з сімʼєю і котом виїхали з України 17.02.2023 через Молдову, в аеропорту кишенів нам дуже пощастило і нас ветеринар пропустив без титрів і карантину, в нас був тільки паспорт чіп і щеплення від сказу. З Молдови на наступний ранок ми полетіли в Італію( на паспортному контролі в паспорт кота нічого не ставили ніякої відмітки) і ось питання це так потрібно було? Бо ми тоді на стресі навіть і не подумали за це. З Італії ми потягом поїхали до Швейцарії, звісно ніякого кордону ми не проїжджали і ніякого контролю, ось будучи у Швейцарії майже 9 місяців, в нас немає доказів що кіт знаходиться тут з нами( тільки те, що ми тут на статусі офіційно і в паспорті кота моя інформація на рахунок моїх паспортних данних) зараз ми плануємо летіти в Канаду Цюрих-Варшава- Торонто. І ось в чому ще одне питання чи не буде ніяких питань де був кіт? В нас все ще тільки щеплення від сказу, паспорт ну і перед вильотом за 48 годин зробимо огляд і профілактику у ветеринарній клініці.
-
Ссылка на закреп про вывоз животного в Канаду из ЕС: t.me/petstocanada/158400
-
Привет Оксана. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Anastasiia Tsurashenko. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Дякую ви мене прям дуже заспокоїли) тобто все вірно я читаю уважно в закріплених як мені подорожувати з ЄС? Бо не дуже впевнена, адже Швейцарія не Євросоюз
-
Я заезжала в Румынию в воскресенье, моя собака тоже мало кого там интересовала ) от слова вообще ) Аж немного обидно стало после такого квеста с документами )))) Видимо на кого попадёшь . Водитель автобуса сказал , что на кого попадёшь , бывает смотрят все документы на животное .
-
Доброе время суток. Скажите пожалуйста, кошкам тоже нужен чип и прививка от бешенства, я правильно поняла?
-
Здравствуйте. У кого был опыт полета из Канады в Европу с собачкой, и титры в электроном виде этого будет достаточно? Спасибо заранее за инфо☺️
-
Да, я тут .Понимаю. Бомбят все время.
-
Конечно уже все прогуглила . Но может кто-то по личному опыту подскажет.😊
-
Спасибо🙏
-
Гугл в помощь
-
И может кто-то подскажет , какой лучше перелёт выбрать из тель-авива в Монреаль с большой собакой и кошкой?
-
Да, пока ничего. Попробуем немного переждать...😞
-
Все-равно, большое вам спасибо за вашу помощь.
-
Поняла, спасибо!
16 Jan 2023, 06:08
126666/174368
about 3 hours ago