Pets to Canada
-
Підкажіть будь ласка. Якщо летіти з Канади до Европи то на одие білет можна оформити тільки одного кота?. Проблема в тому що я маю двох котів і хочу вивезти їх з мінімальним стресом
-
Вот так и думаю сделать)
-
Скажите пожалуйста, у меня два кота,муж будет лететь с Польши в канаду,он может взять с собой только одного кота ?
-
Скажите пожалуйста, везу животных котов,с Польши в Канаду,у них есть паспорт,чип,прививка от бешенства сделана в июне,кровь на антитела стали две недели назад, сертификат будет через две недели,это все что надо по документам?
-
По 10кг кожен
-
Подскажите пожалуйста, летим обратно из Канады в Чехию, через Германию. Кот был в Канаде 1,5 месяца. Паспорт евросоюза (чип,вакцины) сделаны перед влётом в канаду. Все свежее. Получается мы возвращаем кота домой после "туризма" в Канаде. Что нужно для вылета? Так же просто осмотр ветеринара и штамп?
-
Що таке холд?
-
8-9 кг два кота
-
Багажный отсек для животных
-
Что такое холд?
-
Всім привіт:) Хотів зробити sanity check по докам і таймінгам з вами:) Молдова - Румунія - Канада 2го оброблюєм кота, берем у молдавського держ вета animal health certificate та IATA виїжджаємо 3го з Кишиніва до Бухареста; 5го рано вранці вилітаємо з Бухаресту до Канаду з пересадкою (транзит одна авіакомпанія) якщо хтось бачить, що я щось забув, будь ласка, скажіть:)
-
паспорт, чіп, вакцини, титри (і карантин до них) маємо. по доках залишається тільки взяти: - animal health certificate (щоб заїхати в ЄС) - IATA (щоб полетіти)
-
можете тут почати читати :) shorturl.at/bnwAH
-
Добре дякую, для мене головне забрати котів з собою будь яким способом