Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Мирослава. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iria V.🇨🇦
    wrote on last edited by
    Александра, привет. 🙏🏻 Спасибо большое. Можно в личные сообщения вопрос задам?😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t5297438753T Offline
    t5297438753T Offline
    Oleksandra
    wrote on last edited by
    Ира, привет. Делюсь с вами нашим опытом. Вчера прилетели в торонто с кошкой - все прошло хорошо. В салон кошку не взяли, тк уже 3 кошки были зарегистрированы до нас. Сдали вниз. Обязательно на переноске должен быть авто поильник. Мы давали успокоительное по рекомендации ветеринара. По прилёту кошку забрали возле ленты с багажом. При заполнении декларации в автомате не забудьте указать животное. Потом его нужно зарегистрировать и заплатить 35 долларов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5297438753T Offline
    t5297438753T Offline
    Oleksandra
    wrote on last edited by
    Конечно
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Aleks Minor. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t621740305T Offline
    t621740305T Offline
    KS
    wrote on last edited by
    Натрапила на таку інформацію. Можливо я пропустила і хтось уже викладав Перетин кордону ( зміни)☝🏾 Були внесені зміни у закон про ветеринарну медицину та про адміністративні послуги - які вплинули на зміну порядку видачі ветеринарних сертифікатів про стан здоров’я тварин. З 27.10.2023 ветеринарний прикордонний ветеринарний контроль не буде видавати «Міжнародний сертифікат» (зелений бланк) при наявності погодженого сертифікату з країною напряму. Що це означає? Давайте розглянемо на прикладах: 📄Приклад 1: Напрямок Канада 🇨🇦 Транзит Євросоюз 🇪🇺 - в обмін на форму 1 ви отримаєте: 1. Міжнародний сертифікат де буде зазначено кінцевий пункт - Канада, так як з Канадою не має окремого погодженого сертифікату. 2. Європейський погоджений сертифікат до останньої країни європейського союзу - з якої у вас виліт. 📄Приклад 2: Напрямок Німеччина 🇩🇪 Транзит Польща 🇵🇱 - в обмін на форму 1 ви отримаєте: 1. Європейський погоджений сертифікат до останньої країни європейського союзу, в якому буде зазначена Польща як країна транзиту. ❌ Міжнародний сертифікат - «Зелений бланк» ви не отримаєте! ❌ 📄Приклад 3: Напрямок Грузія 🇬🇪 Транзит Молдова 🇲🇩 - в обмін на форму 1 ви отримаєте: 1. Міжнародний сертифікат де буде зазначено кінцевий пункт - Грузія, а країною транзиту буде зазначена Молдова - так як ні з Молдовою ні з Грузією наразі Україна не має погодженого окремого сертифікату.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет .​. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t621740305T Offline
    t621740305T Offline
    KS
    wrote on last edited by
    На жаль більш нічого, в одній з груп на фейсбуці натрапила
    1 Reply Last reply
    0
  • t621740305T Offline
    t621740305T Offline
    KS
    wrote on last edited by
    Я теж передивилася... І теж нічого
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Фидеева Анна. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Фидеева Анна
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Буду летіти літаком з Ірландії в Канаду з кішкою. Будьласка підкажіть які треба вакцини .Я дуже хвилююсь за неї,бо вона як дитина для мене.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Фидеева Анна
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliya Yegorova
    wrote on last edited by
    Коли я проходила ветконтроль в Молдову 23го жовтня, мені ветлікар сказав - "навіщо брали зелений, він не потрібен", але я протупила і не спитала чи лише тому, що я в Молдову, не потрібен, чи взагалі перестав бути потрібним.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Victoria Tymchenko. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Фидеева Анна
    wrote on last edited by
    Сказ ,але більше року тому. Є чіп,роблю міжнародний паспорт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Фидеева Анна
    wrote on last edited by
    Чіп встановлено в той же день
    1 Reply Last reply
    0
  • t338129761T Offline
    t338129761T Offline
    Karyna Onopriienko
    wrote on last edited by
    так, але якщо вакцина зроблена ДО встановлення чіпу не рахується - тобто вважайте що вакцини немає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Фидеева Анна
    wrote on last edited by
    Зроблена вакцина від сказу.11.08.22.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Rose Jame. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Alexander Bergeron. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags