Pets to Canada
-
Ну це Ви їх виправдовуєте, бо вони ж типу рапортують про подолання )) корупції, але є нюанси які "накрав і пішов в ліс", ну або консулом десь полетів ))) Ок, це чат не для цих розмов. Сорі.
-
Якщо ви плануєте виїзд в ЄС, вам треба все! Почитайте закріплені, почніть з цього.
-
Да это новый закон, о котором мы пытались узнать тогда 26 октября . Когда моя мама узнавала за документы и они говорили, что ещё ничего не знают👀 в итоге она получила ещё 27 два сертификата . Она ехала через Варшаву в Париж, с Парижа в Канаду . Все хорошо, долетели 🙂 В Монреале в отделе Declaration показали просто паспорт с вакцинами и все . Собака - Йорк . Если будут вопросы спрашивайте
-
Дякую. Вже шукаю
-
Скажіть будьласка у вас цвергшнауцер? Яка його висота? Ви брали в салон? І яка висота м'якої переноски була?
-
Добрий день. Ми летіли з собакою в салоні, весь час вона просиділа під сидінням попереду мене. В холці десь 32 см. Ніхто собаку не зважував, на чек іні. По посадці на літак ніхто на собаку навіть не дивився. Але ми летіли минулого року, як зараз незнаю. Вона важила приблизно 8 кг, з сумкою трошки важче.
-
а кто выезжал с собакой с Канады в Америку по наземной границу? Я так понимаю, что для выезда нужно справку в Канаде у вет врача взять, но вопрос, нужна ли какае то справка чтоб заехать обратно? Чтоб не получилось, что на Кандской границе скажут, что нужно теперь у американского врача справку для собаки брать