Pets to Canada
-
Дякую. Вже шукаю
-
Скажіть будьласка у вас цвергшнауцер? Яка його висота? Ви брали в салон? І яка висота м'якої переноски була?
-
Добрий день. Ми летіли з собакою в салоні, весь час вона просиділа під сидінням попереду мене. В холці десь 32 см. Ніхто собаку не зважував, на чек іні. По посадці на літак ніхто на собаку навіть не дивився. Але ми летіли минулого року, як зараз незнаю. Вона важила приблизно 8 кг, з сумкою трошки важче.
-
а кто выезжал с собакой с Канады в Америку по наземной границу? Я так понимаю, что для выезда нужно справку в Канаде у вет врача взять, но вопрос, нужна ли какае то справка чтоб заехать обратно? Чтоб не получилось, что на Кандской границе скажут, что нужно теперь у американского врача справку для собаки брать
-
В чате США писали, что осмотр не нужен туда Люди везли собаку, у них ничего не смотрели Уточните у вет службы канадской, между ними проще сообщение, поэтому это вполне может быть правдой
-
Підкажіть, я заплуталась. Мій кіт італієць з італійським паспортом, чіп записаний на мене українку, вакцина зроблена в Італії. Я збираюся перед вильотом в Канаду повернутися до України з котом. Вакцині ще немає 30 днів тому титри не робили ще, чи потрібно йому в Україні робити титри щоб виїхати повторно в Італію і потім вилетіти в Канаду?
-
Добрый день,скажите пожалуйста, кто практиковал,вывоз животных 2 кота,передать их с Варшавы в калгари (муж передаёт с польши я встречаюв калгари )?
-
Скажите пожалуйста карго,это что?служба которая занимается переводом животных
-
Почему спрашиваю. Знакомый так перевез 2 кота. Ничего не открывали, не взвешивали, только глянули доки....