Pets to Canada
-
Добрий ранок Хтось тут літав з крупним котиком літаком? Бо дивлюся всі перевозять котів в мʼяких переносках , але я не уявляю як мій вміститься туди На 1,2 фото його поміряла. вага 7 кг . Останнє фото - він в переносці, для прикладу, 48/30/31 Не знаю як краще зробити Чи пройде в салон, чи в багаж здати та велику переноску взяти собачу 😂 Як би ви зробили ?
-
Привет Валерия. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Переживаю, що переїдемо, а житла не буде
-
Не треба не казати, бо є правила провінцій, міст і тд. Якщо ви порушуєте договір, можуть і виселити напевно
-
Спасибо большое, тоже их взяла)
-
раджу брати пелюшки з вуглем. думала це просто маркетинговий хід, але з ними реально немає запаху
-
Але ж не варіант, про другого кота не казати?
-
Це прям багато, шукайте будинок:(
-
Скажіть, як знайти житло в Калгарі з тваринами? Дивлюсь обʼяви і одні no pets. То взагалі реально? Є два коти та маленький пес
-
Моего взяли, мы с переноской 7.1 кг. Вы будете ровно 8, можете взять американские линии, они берут до 10 кг, что бы наверняка
-
Дякую
-
Маркетплейс, кілжіджі, і там далі рентола, і тд і тп Шукайте сайти саме забудовників в Калгарі, і там дивіться житло
-
А які сайти можете порекомендувати? У фейсбуці практично всі без тварин просять
-
Житло є. В Онтаріо наприклад все петс френдлі, окрім наприклад будинків, де кімнати здаються різним людям, і в когось аллергія. Треба глянуть що в Альберті та конкретно Калгарі Все знайдете, не хвилюйтесь
-
Шукайте заздалегідь
-
Привет Dariia Rud. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
+винайняти авто Хургада-Каїр буде дешевше ніж квиток на літак та час, якиц ви витратите на очікування рейсу та переліт не дуже відрізняється від дороги на авто
-
Почему Вы так грубо реагируете на то , что я лично делала не раз. Я часто на своем авто езжу из Стамбула в Черновцы, через Болгарию и Румынию. Я за эти 1,5 года помогла привезти в Турцию нашим гражданам из Украины около 20 животных. А мои друзья этим занимаются профессионально, то есть за деньги. Я написала из личного опыта. Поездка наземным путем, не аэропорт.
-
Профессионально плюёте на правила ввоза? Ва
-
Если б я приехала на границу с Польшей с тем набором, на меня бы посмотрели как на дуру и сняли бы с рейса. Поэтому не нужно готовить простым людям тут, что паспорт это окей.
16 Jan 2023, 06:08
128143/176213
4 minutes ago