Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Наш FAQ: telegra.ph/FAQ-Pets-to-Canada-04-19
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Oleg Bilous. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Yefremov
    wrote on last edited by
    я понял, лучший вариант - уточнить у авиакомпании по телефону, а ссылка - это не ограничение а рекомендация/уведомление. да, я немного неккоректно сформулировал вопрос, я имел ввиду температуру на земле в момент вылета. если она будет ниже 7 градусов по цельсию на земле в аэропорту (не в помещении конечно) - не запретят ли перевозку
    1 Reply Last reply
    0
  • t707385489T Offline
    t707385489T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    🤝 читаю, но заносит меня иногда. Хороший чат, доброжелательный, спасибо вам. А вообще мне канадцы очень нравятся, и в частности своим отношением к животным, я у них многому научилась
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dariia Rud
    wrote on last edited by
    Доброго дня. А виїжджають через Молдову? Чула, що через Молдову якщо, то проблем із виїздом немає.
    1 Reply Last reply
    0
  • t107545780T Offline
    t107545780T Offline
    Сергій Персіанов
    wrote on last edited by
    Всім привіт:) дякую адмінам і чату за підтримку як юридичну (якщо її можна так назвати) так і моральну:) цей чат додав впевненості і спокою ☺️ долетіли, тому хотів розказати як пройшло, можливо комусь допоможе моя історія :) два кота (4кг мала і товста, 4кг худий і великий), дві людини, в салоні, м‘яка переноска (не з запінених, поменше) Вересень - з України на машині до Молдови, з доків паспорти (чіпи, вакцини місячної давності, без оглядів) і титри (без карантину) Листопад - з Молдови на машині Румунії, з собою IATA (на імʼя дружини), Animal Health Certificate (на моє імʼя) далі мій досвід тупо унікальний, мабуть, або я в чаті шось пропустив:) не спиймайте як заклик до дій, я в шоці був до кінця:) на всьому шляху до Канади, ніхто, ні молдовани, ні румуни, ні французи - доки не дивились. єдиний хто глянув паспорт і титри це сільгосп інспектор в аеропорту Ванкувера, де ми заплатили 37 кадів inspection fee. з цікавого був молдавський інспектор який навідріз відмовлявся виписувати animal health certificat і пропонував тільки ІАТА, але якщо сильно попідморгувати то все виписує. як альтернативу ця персона пропонувала вкласти 100 MDL в паспорт тварини, щоб на кордоні не було питань:) короче кажучи - цирк на дроті. котам давали заспокійливе, сиділи тихо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Maryquize. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет HCL. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Pavlo Moroz. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    😌😌😌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    😌😆
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dariia Rud
    wrote on last edited by
    Якщо буде термін 30 днів, а не 90 то пропустять? Я до Європи далі можу проїхати чи це стосується тільки Молдови ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Valeriia🍀. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t237296143T Offline
    t237296143T Offline
    Valeriia🍀
    wrote on last edited by
    Всім привіт Важливе питання , про вакцинацію собак в Канаді і про виїзд з країни. В мене у собаки були всі документи , всі вакцинації і аналізи на титр антитіл. Мені треба було лише поновлювати вакцинацію кожен рік, щоб ці аналіз на титр антитіл від сказу не перестали бути актуальними. Але в Канаді їх роблять один раз на рік, а в Європі та Україні вимагають кожен рік. Я не знаю як зробити в наступному році. Бо ветеринари тут мені не радять робити кожен рік і взагалі дивуються , що Європа вимагає ці документи. А ціна на повторні титри тут дуже дорогі + час на все це ( хто робив в Україні , той знає) Хтось стискався з такою проблемою ? Якщо треба буде їхати в Європу з собакою без документів можуть не пустити , а сидіти чекати до пів року на документи , таке собі задоволення. Може в них вакцини відрізняються і я реально собаці лише шкоду зроблю? Хтось в цьому щось тямить ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t363290157T Offline
    t363290157T Offline
    Vlada
    wrote on last edited by
    Просто робіть кожен рік сказ і все
    1 Reply Last reply
    0
  • t225460788T Offline
    t225460788T Offline
    Настасья
    wrote on last edited by
    Ну то скажіть що плануєте поїздку і все. Хто там буде знати чи ви з'їздили чи ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t237296143T Offline
    t237296143T Offline
    Valeriia🍀
    wrote on last edited by
    Ну ось там де ми робили в цьому році- лікаря , сказав , що не зробить повторно , тільки через три роки. Коли ходили просто на огляд до іншого - взагалі сказали , що не треба , краще робіть повторно титр антитіл якщо поїдете. Мовля « ви ж не плануєте зараз на два роки?». Оскільки близьких ветеринарів в мене немає тут поки , і собачників теж з подібним досвідом , переймаюсь за це .
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Melnyk Inna. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t237296143T Offline
    t237296143T Offline
    Valeriia🍀
    wrote on last edited by
    Тоді ок Заспокоїли Дякую 🤩
    1 Reply Last reply
    0
  • t225460788T Offline
    t225460788T Offline
    Настасья
    wrote on last edited by
    Прийде час, ще незрозуміло які обставини будуть в світі, але загалом мати підвішений язик та історію "Мені треба туди, а потім назад, а назад треба титри, а титри чекати, а я не можу чекати, війна в країні, як ви не розумієте, блаблабла, а туди поїхат також треба, а тваринку нема кому лишити/вона нікого не сприймає" Нам зробили після мого жалісного монологу вакцину без питань )) вакцини одні й ті самі, правила країн різні
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags