Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 256.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t799213128T Offline
    t799213128T Offline
    Богдан (Бодя)
    wrote on last edited by
    В мене проблема того що титрів нема. Їду до Польщі, коти мають польські паспорти, мають усі прививки окрім титрів (((
    1 Reply Last reply
    0
  • t5508186967T Offline
    t5508186967T Offline
    Yuriy Taranets
    wrote on last edited by
    Скажите что не так. Поеду пусть исправляют
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Ссылка на закреп про вывоз животного в Канаду из Украины: t.me/petstocanada/158395
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аркадий Игнатовский
    wrote on last edited by
    Я не понял вот этот момент в ответе
    1 Reply Last reply
    0
  • t419838058T Offline
    t419838058T Offline
    Valeriia
    wrote on last edited by
    привіт! хто в Канаді, підкажіть пліз чи можна там купити VetExpert KalmVet і VetExpert UrinoVet Cat? я не змогла з України пробити це, видає тільки місцеві сайти, з ВПН опери так само(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аркадий Игнатовский
    wrote on last edited by
    15 декабря я вылетаю с животными из Бухареста, 14 декабря выезжаю из Одессы в Бухарест, 13 декабря в Одессе посещаю ветклинику, где обрабатывают животных, осматривают и выдают форму (дествительна 3 суток, эту форму я в Румынии обмениваю на сертификат, так сказали в клинике). Документы, прививки и титры все в порядке. Мне еще, что либо необходимо? Может осмотр в Румынии, может еще что-то?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeri
    wrote on last edited by
    Нічого вам не треба якщо дійсні прививки. Мені тут в групі чого тільки не написали. І за сертифікатами відправляли и за обробками. По факту в cifa сказали якщо кіт не робив ніяких щеплень в Канаді та має паспорт ЄС,то нічого не потрібно. Вчора прилетіли з Канади до Чехії, через Германію. єдине що дивились в Канаді при вильоті це щеплення від сказу. Все. В германії спитали який паспорт і скільки років. Все. Паспорт навіть не дивились
    1 Reply Last reply
    0
  • t5508186967T Offline
    t5508186967T Offline
    Yuriy Taranets
    wrote on last edited by
    Спасибо, заполним
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Shevchenko
    wrote on last edited by
    Добрый день.Подскажите, если я правильно понимаю, осмотр за 48 часов до посадки на самолет или до пересечения границы Украина Польша. Мама во вторник в обед получила все сертификаты на кота обработка и осмотр.,так как маршрутка рано утром в среду с Кривого Рога в Варшаву.В Варшаве будет в четверг, но во сколько не известно.,зависит как долго на границе будут.Самолет в пятницу рано утром в 6.00.С момента осмотра до посадки больше 48 часов, но на осмотр в Польше времени не остаётся, все будет закрыто.В чем подвох?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Shevchenko
    wrote on last edited by
    Спасибо огромное)
    1 Reply Last reply
    0
  • t432107534T Offline
    t432107534T Offline
    ПобЄда
    wrote on last edited by
    Дайте мне пожалуйста номер перевозчика! Я не могу найти кого-то кто берет с животным (у меня кошка). Я тоже из КР
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liu de Soria
    wrote on last edited by
    Вітаю! З нашого досвіду - краще без них. Кішка собі літала без проблем, і в кабіні, і в багажному. Останнього разу лікарка на звичайному річному контролі швидко та без спросу дала їй есенцію Баха, "бо поряд в іншому кабінеті лаяв собака". В кішки різко впали тиск та сатурація і вона померла 😿 Аналізи прийшли - "цілком здорова" 😿
    1 Reply Last reply
    0
  • t363290157T Offline
    t363290157T Offline
    Vlada
    wrote on last edited by
    Никакие. Пожалейте кота
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katya Shevchenko
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Порекомендуйте, будь ласка, може є агенція по перевезенню тварин з України в Канаду. У нас французький бульдог, не всі беруться за таку породу. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t991759048T Offline
    t991759048T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Титры нужны при выезде с Украины, даже если паспорт европейский
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Shehab Al Ghazali
    wrote on last edited by
    А мне надо платить депозит за Airbnb ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t991759048T Offline
    t991759048T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Титры и карантин обязательно, не слушайте ерунду. Не важно, что у животных европейские паспорта. При выезде с Украины титры ДОЛЖНЫ БЫТЬ И КАРАНТИН.
    1 Reply Last reply
    0
  • t734674014T Offline
    t734674014T Offline
    Iuliia
    wrote on last edited by
    Привіт, вже прилетіли із Кішкою із Стамбулу в Едмонтон. Рейс Стамбул-Торонто-Едмонтон. Усе пройшло дуже добре, не рахуючи досвіду придбання квитків на тварину саме на частину Стамбул-Торонто. Які тільки причини щодо неможливості придбати місце для тварини 5 різних працівників туркіш аірлайнс мені не казали. Але то Турецький рандом. Отже мій квиток був Стамбул-Едмонтон. Місце для кішки я купила Торонто-Едмонтон на свій квиток, а чоловік купив окремі 2 квитка Стамбул-Торонто і Торонто-Едмонтон, щоб мати змогу купити квиток самостійно на першу частину поїздки Стамбул-Торонто Туркішами. У цьому туркіши не торт, але вихід можна знайти. У Туреччині кішка жила рік, тому перед перельотом за 2 тижні прийшли у Тарім. Заплатили штраф приблизно 100$ за відсутність реєстрації і через тиждень прийшли забрати турецький паспорт і назначили зустріч за день до подорожі для оформлення сертифікату. Тарім перевіряє титри для сертифікату, і для Канади була потрібна тільки діюча вакцинація від сказу. Док коштував 40$. Більше нічого не було потрібно, Кішка перенесла перельоти нормально, у Торонто доки не перевіряли, тільки запитали чи вакцинова кішка. Вагу та розмір переноски ніхто не перевіряв на всіх перельотах.
    1 Reply Last reply
    0
  • t991759048T Offline
    t991759048T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Правильно 👍🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t589219174T Offline
    t589219174T Offline
    Helen
    wrote on last edited by
    Зависит не от вакцины, а от реакции организма, индивидуально. Но если для примера, то делала титры дважды одной собаке (в разные года) и единожды второй собаке, коту, после вакцины Nobivac Rabies, выждав 40-45 дней карантина и результаты были подходящие.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags