Pets to Canada
-
15 декабря я вылетаю с животными из Бухареста, 14 декабря выезжаю из Одессы в Бухарест, 13 декабря в Одессе посещаю ветклинику, где обрабатывают животных, осматривают и выдают форму (дествительна 3 суток, эту форму я в Румынии обмениваю на сертификат, так сказали в клинике). Документы, прививки и титры все в порядке. Мне еще, что либо необходимо? Может осмотр в Румынии, может еще что-то?
-
Нічого вам не треба якщо дійсні прививки. Мені тут в групі чого тільки не написали. І за сертифікатами відправляли и за обробками. По факту в cifa сказали якщо кіт не робив ніяких щеплень в Канаді та має паспорт ЄС,то нічого не потрібно. Вчора прилетіли з Канади до Чехії, через Германію. єдине що дивились в Канаді при вильоті це щеплення від сказу. Все. В германії спитали який паспорт і скільки років. Все. Паспорт навіть не дивились
-
Спасибо, заполним
-
Добрый день.Подскажите, если я правильно понимаю, осмотр за 48 часов до посадки на самолет или до пересечения границы Украина Польша. Мама во вторник в обед получила все сертификаты на кота обработка и осмотр.,так как маршрутка рано утром в среду с Кривого Рога в Варшаву.В Варшаве будет в четверг, но во сколько не известно.,зависит как долго на границе будут.Самолет в пятницу рано утром в 6.00.С момента осмотра до посадки больше 48 часов, но на осмотр в Польше времени не остаётся, все будет закрыто.В чем подвох?
-
Спасибо огромное)
-
Вітаю! З нашого досвіду - краще без них. Кішка собі літала без проблем, і в кабіні, і в багажному. Останнього разу лікарка на звичайному річному контролі швидко та без спросу дала їй есенцію Баха, "бо поряд в іншому кабінеті лаяв собака". В кішки різко впали тиск та сатурація і вона померла 😿 Аналізи прийшли - "цілком здорова" 😿
-
Доброго ранку. Порекомендуйте, будь ласка, може є агенція по перевезенню тварин з України в Канаду. У нас французький бульдог, не всі беруться за таку породу. Дякую
-
А мне надо платить депозит за Airbnb ?
-
Привіт, вже прилетіли із Кішкою із Стамбулу в Едмонтон. Рейс Стамбул-Торонто-Едмонтон. Усе пройшло дуже добре, не рахуючи досвіду придбання квитків на тварину саме на частину Стамбул-Торонто. Які тільки причини щодо неможливості придбати місце для тварини 5 різних працівників туркіш аірлайнс мені не казали. Але то Турецький рандом. Отже мій квиток був Стамбул-Едмонтон. Місце для кішки я купила Торонто-Едмонтон на свій квиток, а чоловік купив окремі 2 квитка Стамбул-Торонто і Торонто-Едмонтон, щоб мати змогу купити квиток самостійно на першу частину поїздки Стамбул-Торонто Туркішами. У цьому туркіши не торт, але вихід можна знайти. У Туреччині кішка жила рік, тому перед перельотом за 2 тижні прийшли у Тарім. Заплатили штраф приблизно 100$ за відсутність реєстрації і через тиждень прийшли забрати турецький паспорт і назначили зустріч за день до подорожі для оформлення сертифікату. Тарім перевіряє титри для сертифікату, і для Канади була потрібна тільки діюча вакцинація від сказу. Док коштував 40$. Більше нічого не було потрібно, Кішка перенесла перельоти нормально, у Торонто доки не перевіряли, тільки запитали чи вакцинова кішка. Вагу та розмір переноски ніхто не перевіряв на всіх перельотах.
-
Зависит не от вакцины, а от реакции организма, индивидуально. Но если для примера, то делала титры дважды одной собаке (в разные года) и единожды второй собаке, коту, после вакцины Nobivac Rabies, выждав 40-45 дней карантина и результаты были подходящие.
-
Добрый день! Планируем ехать из Киева в Варшаву, там прожить 7 дней и потом на самолёт. С документами для въезда в Польщу, спасибо этой группе, разобрались) Получается между самолётом и осмотром больше 5 дней. Вопрос: где в Варшаве проходить осмотр и как выглядят и называются документи, которые мне нужно там получить? У нас 2 кота, лететь будут в салоне.