Pets to Canada
-
Доброго ранку. Порекомендуйте, будь ласка, може є агенція по перевезенню тварин з України в Канаду. У нас французький бульдог, не всі беруться за таку породу. Дякую
-
А мне надо платить депозит за Airbnb ?
-
Привіт, вже прилетіли із Кішкою із Стамбулу в Едмонтон. Рейс Стамбул-Торонто-Едмонтон. Усе пройшло дуже добре, не рахуючи досвіду придбання квитків на тварину саме на частину Стамбул-Торонто. Які тільки причини щодо неможливості придбати місце для тварини 5 різних працівників туркіш аірлайнс мені не казали. Але то Турецький рандом. Отже мій квиток був Стамбул-Едмонтон. Місце для кішки я купила Торонто-Едмонтон на свій квиток, а чоловік купив окремі 2 квитка Стамбул-Торонто і Торонто-Едмонтон, щоб мати змогу купити квиток самостійно на першу частину поїздки Стамбул-Торонто Туркішами. У цьому туркіши не торт, але вихід можна знайти. У Туреччині кішка жила рік, тому перед перельотом за 2 тижні прийшли у Тарім. Заплатили штраф приблизно 100$ за відсутність реєстрації і через тиждень прийшли забрати турецький паспорт і назначили зустріч за день до подорожі для оформлення сертифікату. Тарім перевіряє титри для сертифікату, і для Канади була потрібна тільки діюча вакцинація від сказу. Док коштував 40$. Більше нічого не було потрібно, Кішка перенесла перельоти нормально, у Торонто доки не перевіряли, тільки запитали чи вакцинова кішка. Вагу та розмір переноски ніхто не перевіряв на всіх перельотах.
-
Зависит не от вакцины, а от реакции организма, индивидуально. Но если для примера, то делала титры дважды одной собаке (в разные года) и единожды второй собаке, коту, после вакцины Nobivac Rabies, выждав 40-45 дней карантина и результаты были подходящие.
-
Добрый день! Планируем ехать из Киева в Варшаву, там прожить 7 дней и потом на самолёт. С документами для въезда в Польщу, спасибо этой группе, разобрались) Получается между самолётом и осмотром больше 5 дней. Вопрос: где в Варшаве проходить осмотр и как выглядят и называются документи, которые мне нужно там получить? У нас 2 кота, лететь будут в салоне.
-
Чудовий текст, 😆 Ви зробили всім вечір позитивним. Дякую
-
Скажите пожалуйста, если ехать через Францию транзитом,нужны ли титры?