Pets to Canada
-
Ми Туркіш авіа летимо, то в квитку на кожного по 2 вілізи по 23 кг.
-
Та чого дивно, майже у всих таке було кого я знаю і хто їхав 🤷.
-
Ось , зайшла на офіційний сайт , також 2 по 23 валізи .800$ виходить.
-
Ми через Мюнхен летіли із Туреччини, все норм було
-
Туркам в Европу віза потрібна а у чоловіка ще й пустий паспорт 🤷 ( маю на увазі до цього не літав ).
-
Варік чи не варік але нас 4ро і чоловік з турецьким паспортом ...все одно думаю пока туда сюда меньше 4к$ не вийде 😭😅 ..ще й йому одні кажуть що норм транзитом через Германію а інші кажуть що можуть не пустили.
-
Дякую..якою авіакомпанією ви летіли та кого перевозили ?
-
Чоловік також турок , дитина теж по тур паспорту летіла . Та ще одна родина така летіла , теж норм)
-
Я вам у приватні напишу )
-
Дякую. Дзвонила за цим номером, там додали кішку, але сказали чекайте підтвердження стосовно місця, дзвоніть завтра. Якось дивно((
-
чи вірно я розумію, що для того щоб купити білет на кішку KLM, треба спочатку зробити бронь білетів, потім спитати чи є місце, якщо так - купляємо білети собі, бронюємо на кішку і молимось щоб прийшов confirmed на кішку? а якщо ні, то впродовж доби ми можемо повернути білети?
-
в тих, хто нещодавно купляв, сподіваюсь що хтось прочитає і поділиться досвідом, не тільки ж сумки та ф1 обговорювати😉
-
ні, я забронювала білети, подзвонила на гарячу лінію, дізналась чи є місце для кішки на цей рейс, мені відповіли що є, додали кішку, потім сказали сплачувати, але треба чекати на підтвердження броні для кішки, але підтвердження займе час, але собі білети можете викупати. а якщо не підтвердять місце для кішки то тю, не проблема, просто в продовж доби зробите повернення. от я і питаю, чи всі одразу викупали собі білети, а далі сподівались на підтвердження, або може є якійсь номер, за яким можна подзвонити і там одразу погодять кішку?