Pets to Canada
-
Підкажіть, будь ласка, як оформити собаці ESA. Хочемо везти спаніеля з України, до Канали. Вона в нас реально ESA, є довідка від українського терапевта про дипресію та нервове виснаження хазяйки. Що ще потрібно?
-
А у вас какого размера животное?
-
Применать
-
Понял. Тогда удачи вам) У нас той, помесь с пинчером карликовым, лапы у него зараза длинные, он выше любой кошки. Боюсь, что даже в такой, где немного применить надо ему тесно будет
-
Що це? Де його робити?
-
Це про форму Ф1, а я хочу оформити собаку ESA, emotional support animal. Пишуть на сайтах, що це має написати лікар (сімейний, терапевт чи психіатр) на хазяйку, що вона потребує емоційної підтримки собаки. Наш український лікар може це написати?
-
Кстати, по типу самолёта, летел из Сеула в Ванкувер на Boeing 787-9, так там конструкция впереди стоящих кресел оказалась такой, что переноска с котом не влезала. На половину торчала из под кресла, неудобно было 10 часов). А потом по Канаде на Airbus a319 - было отлично, полностью встала под кресло.
-
Air Transat Я робила документи, що він моя емоційна підтримка, тому він летів зі мною в салоні, без переноски, безкоштовно))) Лежав собі біля моїх ніг на повідку або залазив на колінка до мене) Вага мого бульдожки - 12 кг. Рейс прямий Париж-Торонто Ми летіли в жовтні)
-
Я летіла компанією Air Transat і у них для цього вже є готові бланки на сайті. Є бланк: -для тварини, який повинен ветеринар заповнити. Мені в державній лікарні заповнювали. - для людини, який заповнює лікар. Мені заповнював психолог приватний. - дані про рейс яким плануєте летіти. Можливо у вашої авіакомпанії теж є готові бланки. Я все заповнювала в Україні.
-
Добрий день Можливо комусь важлива ця інформація. Летіли вчора з Калгарі в Париж (Westjet) з песиком(паспорт ЄС в песика). Не питали ніяких сертифікатів-тільки паспорт. Сьогодні будемо летіти з Парижу в Варшаву (Lot),то розповім що питали.