Pets to Canada
-
Привет Наталья. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет OK. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Чудово 😉
-
Привет Kostek. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Наталя Мир. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Mykhailo. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Вчора нас не пропустили через Малий Березний, довелось їхати на Чоп. Але може то така зміна попала, не знаю. Бо ветеринар в Ужгороді казав, що поки словаки пропускали.
-
Привет Vira Hryshko. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, вакцині від сказу в грудні буде 1 рік( встигаємо заїхати в Канаду), вакцина зроблена в Україні. Що робити в Канаді після закінчення терміну української вакцини? Ще одну вакцину? Чи там щороку не потрібно? Дуже дякую
-
Добрый вечер! Не подскажите, есть возможность апоквель передавать с Украины в Канаду? Заранее спасибо.
-
Зробіть зараз, вже майже грудень, нічого страшного не станеться. Так не втратите титри
-
Ми в Німеччині, завтра вилітаємо в Канаду, вакцина була зроблена 22.12.2022 Думаю чи строго не більше року потрібно звернутись за вакциною? Щоб заздалегідь підготуватися
-
В Україні не пам'ятаю, в Канаді ще не знаю Гляньте по чату. А де тварина
-
Щоб підтримувати титри, треба кожен рік. Канадські ставлять раз на три роки
-
Чи знаєте ви скільки вона коштує? Дякую
-
Вам треба нову вакцину
-
Щиро дякую🙌❤️
-
До 21 грудня, вам вище відповіли
-
Я так розумію, якщо встигну до 1 року з вакциною - старі титри дійсні?
-
Строго не більше, але я не впевнена що Канаді ок така стара вакцина. Але це я просто думаю. Вам треба зробити вакцину максимум 21 числа
16 Jan 2023, 06:08
130527/174376
7 minutes ago