Pets to Canada
-
Ірина Мы выезжали из Польши с французским бульдогом, как собака эмоциональной поддержки, куплен в Польше и все документы польские. Вылет был из Парижа в Монреаль. В Варшаве есть наш ветеринар, которая помогает со всеми необходимыми документами, справками круглосуточно 24/7, всё официально и легально. Нам помогла с ней связаться Олена Дорошенко, не знаю есть она в этой группе или нет. Ниже оставлю ссылку на её страницу в фейсбуке. www.facebook.com/profile.php?id=100001910552043
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка як можна перевозити велику собаку у поїзді по Європі?
-
Дайте контакт ветеринара, будь ласка
-
Дала контакт якоїсь пані, через яку дали контакт. Прошу контакт, не пані-звязного
-
Доброго дня!Розумію що можливо такі питання вже були,але читаючи чат,закріплені,та історії людей що вже в Канаді з котами,я ще більше заплутався що потрібно для перельоту. Якщо не складно підкажіть як все правильно зробити🤗 У нас звичайний кіт,плануємо летіти з ЄС(кіт в ЄС більше року)через Торонто в Вінніпег в лютому. Кіт має чіп,і паспорт європейського зразка,вакцину проти сказу зробили 25.11. думали через місяць зробити тітри.Перше в чому заплутався,потрібні тітри чи ні?Чи краще зробити другу заплановану вакцину?І чи підходить вакцина Nobivac? Потім як я зрозумів ми маємо за 48 годин до вильоту зробити у ветеринара огляд і він має дати довідку що зробив огляд,а також зробити обробку від блох та глистів(ветеринар має про це написати в паспорті).І для авіакомпанії буде ще потрібна довідка(iata) яку ми заповнюємо особисто.Так чи ні? Буду дуже вдячний за виправлення і поради.Дякую.
-
Визнаю,дурень,але виправлюсь😂
-
Ось це заплановані дати вакцинації?Чи і с цим я наплутав?
-
Дякую за допомогу.Я через незнання(і через неуважність як в випадку з датами в паспорті)все собі ускладнював.Тепер все стало на свої місця.
-
В Торонто В пером пункте прибытия
-
Добрый день, уже несколько дней не могу зайти на сайт CFIA можете дать адрес электронной почты? Тоже предстоит перелёт с кроликом 😔. И еще вопрос, например мы прилетаем в Торонто а потом будем ехать в Виннипег, то где нам нужно будет кролику проходить карантин? В конечном пункте назначения?
-
Дякую ❤️
-
А ще в мене питання, може хтось підкаже(. Ось у Канаду Кролю дроба дозвіл від CFIA, і якщо я лечу Кутаїсі-Париж-Торонто, у Парижі буду 2 днів, то у Франції мені теж треб отримувати дозвіл на ввіз кроліка? До цього їздили по Європі на машині так ніхто нічого не запитував, навіть паспорт не питали, а ось літаком це буде перший раз