Pets to Canada
-
Возможно кто-то знает стоимость добавки кота.
-
Спасибо, всё предельно понятно.
-
В салоне можно но я не уточняла сколько можно в салон вам нужно позвонить им и спросить
-
Варшава - Лиссабон мы летели topportugal а с Португалиидо Канады летели airtransat
-
Якщо хтось бере свою тварину, то вашого навряд візьме, бо в салон можна брати 1 тварину, ваш кіт лише в салон. Шукайте в просто групах хто їде, а не тут.тут всі їдуть за своїми тваринами. Тут також є перевізники, можна подивитись карго, але це +-2к доларів (карго). Перевізники не знаю
-
Добрий день) маю питання можливо хтось буде летіти з Польщі до Вінніпегу 🇨🇦 і може перевезти мого котика . Шотландський висловух, до 5 кг. Має паспорт ,чіп, титри. Можемо домовитися за винагороду. Можливо хтось має опит в перевезенні або хтось буде їхати із своїм котиком і може взяти мого)) Буду дуже вдячна))) Всім гарного дня ✨
-
Яка має бути вакцина? І чи можна зробити довіреність щоб не вписувати іншу людину як власник? Бо як робили титри власником є моє ім'я)
-
Всем добрый день! Скажите пожалуйста, хочу везти кота из Канады в Польшу - титры надо делать за три месяца перед выездом или их делают раз в год? А то я тоже путаюсь, извините (чип есть и с прививками тоже понятно), заранее благодарю.