Pets to Canada
-
Позвонила в гос ветеринарку другую недалеко от дома, они вообще сказали что ф1 только волынская 12 выдаёт 🤦♀️
-
Это с телефона оно так открывается или там просто пустая страничка? По поиску в чате нашла, а там пусто чего то)
-
Короче позвонила ещё в одно место из этого списка- они говорят что да, у них можно, но врач приезжает с Волынской 12 🤣 походу придётся всё успеть пробовать в понедельник 😶🌫
-
Добрый день, Вы потом напишите как все прошло, мне тоже такое предстоит.
-
Мдаааа…Запоріжжя як завжди, 100500 тривог за день, а вони до 13:00 працюють та ще й сертифікат завтра після обіду 🙈 дякую вам за інфу👍🏻
-
Добрый день А если вылет из Парижа Там тоже любой врач ставит отметку в паспорт? И при этом не дается никакой межд сертификат? Или нужно таки получать гдето межд сертификат?
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, де саме можна прочитати про вимогу про обробку тварини. На сайті Canada food inspection не знайшла. Тут також нічого не знайшла про джерело цієї вимоги. Дякую за відповідь.
-
Дякую.
-
Вас ніколи не цікавить чому?
-
А в чому питання? Її треба мати. Все
-
Обробку можна робити і за місяць, і це ок. І за тиждень. Причому враховуючи живучість гадів, можна зробити за 2 тижні, і якщо щось буде - черкз 14 днів саме воно по розвитку нових гадів їх травити
-
То Ви вважаєте, що оброблена за 24 годин тварина немає паразитів та комах?)
-
Бо тварина має виглядати здоровою, Не мати паразитів та не розповсюджувати їх світом. Чому? Бо блохи передають купу захворювань. Якщо ви не розумієте банальної бази, ну 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
-
Всім велика подяка за відовідь. Я вже її отримала. В першому же коменті. Дискусія надалі немає сенсу. Тому що я не вважаю, що тварин обробляти не потрібно. Роблю це постійно. Всім гарного вечора.
-
А хто сказав що я вирішила, що ваша тварина не оброблена В моєму смс нема і слова про це.
-
Більшість сучасних препаратів не має впливу на тварин, тому тварині не буде дуже погано в дорозі при обробці. Я просто взагалі не розумію вашого питання. Ви взагалі як часто обробляєте тварин, раз на рік?)
-
Звідки Ви взяли, що моя тварина не оброблена? Питання було тільки про необхідність обробки перед самою поїздкою.
-
Для кішок не треба, спокійно долетіли до Канади із Туреччини без обробки, бо так сказано на оф сайті Канади inspection.canada.ca/importing-food-plants-or-animals/pets/eng/1326600389775/1326600500578
-
Ну, это чисто подгон судьбы, и если бы туркиши сняли вас с рейса, было бы очень смешно. Канаде и паспорт не нужен, и чип, и нихрена им не надо, только бы была прививка от бешенства. И? Есть правила авиакомпаний, есть правила ввоза других стран
-
Привет Tany Altabaeva. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
16 Jan 2023, 06:08
131131/174826
44 minutes ago