Pets to Canada
-
Всім велика подяка за відовідь. Я вже її отримала. В першому же коменті. Дискусія надалі немає сенсу. Тому що я не вважаю, що тварин обробляти не потрібно. Роблю це постійно. Всім гарного вечора.
-
Звідки Ви взяли, що моя тварина не оброблена? Питання було тільки про необхідність обробки перед самою поїздкою.
-
-
Чого підгон судьби? У мене був дійсний сертифікат від ветконтроля Туреччини, який є першочерговою інстанцією, і він підтверджує що тварина здорова і обробки не було зроблено для його отримання. У туркішей на сайті нічого не сказано про обробку тварин, а тільки те, що потрібен сертифікат підтверджуючий що тварина здорова. Якщо країна вильоту вимагає цю обробку для отримання сертифікату, то норм, якщо ні, то навіщо це робити?
-
Добрый день, подскажите кто летел с Варшавы в Париж и потом из Парижа в Канаду, надо ли собаке покупать отдельный билет?
-
Тут я не згодна з вами, що ви називаєте мій ресерч вдачею. Є правила ввозу тварин до країни та правила авіакомпанії. Якщо все досконально вивчити і слідувати правилам, і мати транзит у іншій країні, то все буде ок. Якщо пишуть, що щось не потрібно, то нащо його робити. Якщо щось обов’язково, то треба слідувати вимогам.
-
Спасибо за ответ