Pets to Canada
-
вітаю! маю таке питання, хтось оплачував авіаквитки (планую вестджет) валютною карткою ФОП від моно знаходячись в Україні? оператор в чаті сказав що можна, але хочу почути реальні відгуки
-
Штош, буду звонить до конца недели и узнавать про рейс. Если нельзя, то на туркиш перейдем
-
В том то и дело, что не всегда. И про немцев я такого не читала. Я солидарна с админом, наверное дело в перелёте Астана-Франкфурт.
-
просто маю великі сумніви через те, що карта ж не кредитна. як спробую-відпишусь тут
-
Все ок, більшість приймає. Лот не брав оплату з не кредитки
-
Привет Дарина🇷🇺 Алексеева. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
У Канаді всі наші українські дебетові картки зчитуються їх автоматами, як кредитні Я сплачувала валютною ФОП моно і аірбнб і авіаквитки
-
Доброго дня підкажіть хто в Канаді, при заселенні в квартиру потрібен city license number, де його взяти? Ми ніде ні декларували нічого кота, я так розумію це наша помилка?🥹
-
За кота знають, без додаткових плат наче) а ось коли заявку на квартиру заповнювали там порода скільки років було таке питання, а я ж кажу ніде не реєстрували кота. То може знаєте де треба? В будь якій вет чи може є окремі якісь реджистері?
-
Привіт! Ні, це зовсім не потрібно. Тут може бути трохи інша ситуація: 1- при заселенні у квартиру бажано дізнатися чи можна там тримати тварин. Іноді потрібно за це платити. 2- Ліцензію вимагає місто. Якщо кіт не кастрований, то коштує дорожче ($40-70), якщо кастрований, то десь $25 на рік.
-
Зараз!
-
Дуже вам дякую, Калгарі
-
Це залежить від міста де Ви живете. Звичайно просто погугліть назву Вашого місті і «animal license”. Якщо не володієте англійською, то напишіть мені назву міста і я Вам вишлю лінк.
-
pets.calgary.ca/Public/Login.aspx
-
Здравствуйте 🌹 подскажите , если у кошки в паспорте вакцина до 14.03.24, а мой билет на 10.03.24, не развернут ли нас обратно?
-
Привет Lunaluuu. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Дякую вам
-
Добрий вечір Знайома шукає ліки для собачки. У мене немає домашніх тварин, тож я не вкурсі.
-
Привет MARYNA. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
І ще можна замовляти ліки з України. Але ідуть десь 3-4 тижні. Пересилка безкоштовна. А у якому Ви місті?
16 Jan 2023, 06:08
131195/174376
7 minutes ago