Pets to Canada
-
Вітаю. Хтось останнім часом виїжджав з України до Словаччини через Вишнє Німецьке? Чи пропускають там з тваринами?
-
Це не проблема, в нас все добре.
-
Не можу сказати, що від балди. В мене титри 2021го-2,54, а три місяці тому-4,65.
-
Дякую. Планували спочатку їхати через Румунію, питались в якогось перевізника, так він відмовив нам в перевезенні кішки, мовляв їде через КПП де тварин не пропускають 🤷♀️ Але не виключаю того що йому просто не хотілось звʼязуватися з тваринами.
-
Ну дівчина написала, що підозрює, що в Україні титри пишуть від балди, а я відповіла, що в різні роки робили титри і показники були норм, тож значить все залежить чі від вакцини чі від здоров'я тваринки, а не від того, що показники пишуть як захочуть.
-
Добрий день Продам один білет + білет на тварину 11 грулня ( 1200cad це ціна яку я заплатив ) З Варшави до Калгарі Варшава - Амстердам - Калгарі Виліт о 6 ранку за місцевим часом по Варшаві Прибуття до Калгарі 11 грудня о 2 дня, за місцевим часом За більш детальною інформацією в приватні повідомлення
-
Добрий день Продам один білет + білет на тварину ( місце в багажному відділі ) 11 грулня ( 1200cad це ціна яку я заплатив ) З Варшави до Калгарі, авіакомпанія KLM Варшава - Амстердам - Калгарі Виліт о 6 ранку за місцевим часом по Варшаві Прибуття до Калгарі 11 грудня о 2 дня, за місцевим часом Час в дорозі 15 годин За більш детальною інформацією в приватні повідомлення