Розповім як ми летіли з своєю собакою до Калгері через Амстердам. Почнімо з того що в нас був європейський ведпаспорт та чіп(який теж не перевіряли) ніякі сертифікати і довідки в нас не питали. Єдине що дивилися це оці штампи в паспорті про щеплення від сказу та обробку від глистів. Ніякі титри ми не робили(знову ж таки паспорт ЄВРОПЕЙСЬКОГО зразка). Тепер про сам переліт. Собака летіла в салоні, це добре але вона так скигліла і плакала що вже просто небуло сил. В туалет за 25 годин подорожі пішла тільки з рази. Терпіла бідолашна доти доки могла. Один раз в айропорті і два рази в переносці(після чого були проведені аквапроцедури з пахучим милом в тісному туалеті літака) на даний момент в собаки понос. Моя порада:
1 почніть привчати собаку до тривалого сидіння в переносці. Моя спокійно витримували до години в ній але цього явно було мало так як вона не привична до такого пласту часу в ній
2 з нами летів кіт буквально через крісло. Я думала що або він бідолашний відкинув лапи, або нагодували заспокійливим. Вусатого ніразу не було ні чути ні видно. Я навіть не бачила щоб його годували чи поїли прости Боже. Тому прошу підіть до ветеринара, як що ваша собака сама по собі емоційна, купіть їй заспокійливе. Толковий вет лікар скаже скільки і чого їй можна.
І останне. Виліт був 7 грудня. А на сьогоднішній день я відчуваю себе трупом.
P. S.
На рахунок корму. Спокійно провезли сухий карм та її смаколики.
Як що що відповім на інші питання. Але не обіцяю що це буде одразу. Дякую мені потрібно було виговоритися.