Pets to Canada
-
Добрий день, хочу забрати в Канаду свою маму і її кота, кіт нікуди ніколи не виїжджав почали займатись цим питанням і нам сказали щоб зробити паспорт цей для кота і ще якісь документи його роблять через европейсий Реєстр і це займає 4 місяця , а в мене є тільки 2 місяця. Чи може хтось поділись експіріансом хто може віз не давно животинку. Дякую !
-
Добрый день! Находимся в Канаде. Посоветуйте кто знает, нужно коту сделать титры. но прививку от бешенства делали больше года назад, то нужно сначала прививку а потом титры?
-
В Канаде карантин после титров тоже действует? 3 месяца?
-
Всем привет. Гле то видела, а сейчас не могу найти когда нужно. Подскажите адреса где дне можно в Киеве поменять справку F1 на международный сертификат?
-
Собачники, хто вже в Канаді треба порада 🤓 toronto.citynews.ca/2023/12/01/leptospirosis-disease-vaccine-explainer/ Хтось чув про це? Вакцинувався? Я пару тижнів тому бачила пару рілсів про цю хворобу, але не звернула уваги, бо це був російський контент. А зараз знайшла інфо в канадських новинах.
-
В ЕС разве не нужно?
-
Я роблю кожного року загальну вакцину і від сказу. А від лептоспироза я так розумію це якась окрема вакцинація?