Pets to Canada
-
Сьогодні були у приватного вет.лікаря і зробили прививку від бешенства, заплатили 600 лір . Потім лікар постав ще один запис на дату вильоту та сказав що за цей запис ще +300 лір .
-
Я сама в ахере з усього..
-
Далі дав помітку ще прийти 2 рази ..на 25.01 я так зрозуміла це обробка від паразитів +550 лір. Але для чого ще приходити 25.12 ? ?? .. турецьку я не знаю, чоловік в одно вухо влетіло а в інше вилитіло . Сказав що справка у державного лікаря на виліт буде коштувати ще +2000лір.
-
Також цікаво що саме не правильне ..бо якщо навіть новий робити то треба знати як правильно а якщо той лікар не зробив як треба то відповідно не знає.
-
А почему вакцинация неправильная - 14.12.2023. Следующее фото Clinical consultation - 5.02.2024 это да, стоит осмотр наперед, но если вылет позже этой даты, то норм ведь?
-
Піду в понеділок в той довбаний Тарим..хай самі все роблять .
-
Вернитесь и пусть вернут деньги или придут в себя и сделают нормально
-
1)Та я зрозуміла... Ми вилітаємо 5.02 в 6:00 ранку ..в аеропорту будемо десь за 3 години до вильоту.. хочаб вже 4.02 поставив. . також я не розумію навіщо цей огляд від нього якщо ми по суті будемо у тогож тарима . 2) щодо останнього візиту 25.01 це обробка , ок ..це зрозуміло . 3) а от щодо 25.12 прийти до нього ще на якусь вакцину це взагалі не поняла .
-
Привiт всi, пiдскажiть будь ласка, хто летiв з котом в Канаду через Нiдерланди ?🙏🙏🙏Як все пройшло, якi документи мали при собi?
-
Справа в тому що ми перед цим ще у одній клініці були і вони кажуть різне .. я розумію що тут іноземці а турки до грошей жадні ..ок , бери вже ці гроші але хоч зроби нормально, нафіга всі ці схеми ізобретать 🤷🤯
-
Осмотр стквят на странице осмотра...прививки тоже на своих...и там обычно три графы (дата прививантя, карантина и срока годности)
-
Та нет конечно Все же для нее) а мы уже потерпим ) Надеюсь это будет наш последний перелет с ней Хотя сюда я тоже самое говорила )
-
Чет сообщение пропало Я тоже думала, что не будет так жестко Но я благодарна богу, что у меня появилась идея взять успокоительное Я бы с ума сошла без него При чем она не мявкала о орала как будто ее режут