Pets to Canada
-
Добрый день , подскажите пожалуйста как вывезти двух котов из Канады в Германию , что нужно, какие документы и прививки ! Мы не можем все до кучи сложить и разобраться, очень буду благодарна за помощь
-
Кстати а как часто, а то у нас от ноября 2020
-
Огляд ветеринара і обробка перед Тарімом не потрібні. Можете зробити обробку, якщо вам хочеться. У Тарімі працюють Вет лікарі і вони все зроблять. Їх сертифікат діє 48 год. У листопаді він коштував 1099лір. Зверніть увагу, що вони не працюють у сб та нд, а ваш виліт у понеділок і вам треба отримати сертифікат за 48 годин до вильоту, тому треба піти до Таріму раніше або подзвонити і вирішити це питання. Цікаво, що вони подумають, коли побачать ваш огляд з майбутнього Ваш Вет гроші здер, а інфу дав неправильну
-
Дуже дякую вам ..та я сама в шоці .. тобто мені взагалі не потрібно більше йти до того вет-врача приватного а просто сходити до Тарима ..може вони мені і новий паспорт зроблять ? Чи сходити до того вет-врача та хай допише ? Як ви думаєте
-
Обробка не потрібна ні Туркішам, якщо ви ними летите, ні Канаді Якщо ви летите іншою авіакомпанією, і вона цього потребує, то може вам краще знайти ліпшого ветеринара, який зробить свою роботу краще? Або домовитись, щоб ви вдома обробили, а Вет вам поставив відмітку У Тарімі роблять тільки доки,
-
Дуже дякую 🙏
-
Я думаю, що працівники Таріму і не таке бачили) якщо ви або хтось із ваших близьких знає турецьку, просто подзвоніть до найближчого Таріму і запитайте, що треба зробити, щоб отримати сертифікат, бо у нього обмежена дія і у них перед вашим вильотом вихідні А гроші замість нового паспорту можна витрати на щось інше
-
Ще одне , я кота завжди обробляю сама від блох і від глистів , від глистів літом обробляла а від блох каплями і останній раз 2 роки тому . Цей лікар сказав що тільки ін'єкція бо кіт агресивний 😅 ( він чужих не признає ) ..чи можна якось це вирішити чи може Тарим все це може зробити.
-
Хочу поблагодарить самого замечательного человечка Наташеньку, которая нам сегодня с Украины привезла лекарства для моей собачки, которую еще неделю назад хотели усыпить местные веты. Надеюсь у нас теперь все будет хорошо и Мия поправится🙏 Еще раз спасибо группе, Наташе и @ZebraPet . Без Вас я бы уже сдалась. Помогайте друг другу, берегите себя и своих питомцев🥰
-
Надо Наташу отметить, а в остальном это ты у нас зоогероиня, пусть выздоравливает шерстяночка твоя))