Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Pets to Canada

Pets to Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
178.0k Posts 9.3k Posters 232.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t419838058T Offline
    t419838058T Offline
    Valeriia
    wrote on last edited by
    можна і більше, це скудо 4, у мене їх дві. тепер дуругу треба продавати з повним комплектом 🥲
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Ирина. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t419838058T Offline
    t419838058T Offline
    Valeriia
    wrote on last edited by
    є нова MPS Skudo 4 IATA повний комплект з болтами, колесами і мисочкою. може комусь треба? пишіть по ціні домовимось. переноскою не користувались. я їду з України через тиждень, викидати шкода :(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasyl
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Поділіться досвідом ,хто летів в Канаду з папугою ( хвилястих, какарік) . Інфа на оф сайті Канади поки незрозуміла для нас. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Vasyl. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Привет Marina. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
    1 Reply Last reply
    0
  • t655819779T Offline
    t655819779T Offline
    Vener Baimuratov
    wrote on last edited by
    Этого я Не знал.
    1 Reply Last reply
    0
  • t363290157T Offline
    t363290157T Offline
    Vlada
    wrote on last edited by
    Да, но если звонить то они дают скидку 15% на билет на человека:)
    1 Reply Last reply
    0
  • t655819779T Offline
    t655819779T Offline
    Vener Baimuratov
    wrote on last edited by
    Всем кто покупает билет в LOT и хочет в самолет питомца. Вы можете не звонить. На сайте есть онлайн чат с консультантом и вам достаточно списаться с ним, чтобы он сказал - как вы можете забронировать питомца на рейс в салон
    1 Reply Last reply
    0
  • t655819779T Offline
    t655819779T Offline
    Vener Baimuratov
    wrote on last edited by
    Я не звонил. Мы списались именно на сайте с консультантом. Они сказали что я могу забронировать на 22 число, ибо там есть места. И далее по инструкции они прислали мне ссылку на оплату 100 евро, так я и купил
    1 Reply Last reply
    0
  • t655819779T Offline
    t655819779T Offline
    Vener Baimuratov
    wrote on last edited by
    Почему бестолковая, если толковая? От нее был толк. Билеты на руках. Кот в салоне. Говорить ни с кем не надо. Многие не говорят по английский. Этот совет был для них
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Babarytska
    wrote on last edited by
    Подскажите, пжл, какие ньюансы?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Babarytska
    wrote on last edited by
    Добрый вечер! Подскажите, если вылет из Парижа, возможно кто- то знает вет клинику где можно пройти осмотр кота перед вылетом из Парижа в Канаду ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t734721810T Offline
    t734721810T Offline
    Кристина
    wrote on last edited by
    Здравствуйте!Взяли кота в Чехии и ему заполнили паспорт на чешском языке.Можно ли рядом продублировать информацию на английском?Или что делать в таком случае?Спасибо!
    1 Reply Last reply
    0
  • t558587762T Offline
    t558587762T Offline
    Vitalina
    wrote on last edited by
    Я летіла з Парижу можу підказати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    31 Rue Ambroise Rendu, 77290 Mitry-Mory, Франція Не далеко від CDG Дають сертифікат, обробка на місці. Десь в районі €70 вцілому.
    1 Reply Last reply
    0
  • t419838058T Offline
    t419838058T Offline
    Valeriia
    wrote on last edited by
    знайшла на цьому сайті, пишуть до 30 кг e-zoo.com.ua/ua/173-perenoski-dlya-sobak/3661-perenoska-dlya-sobak-mps-scudo-4-iata.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAj_CrBhD-ARIsAIiMxT8cuU5Vcm5ZlR_LeBbZFa7ngxOFaExpTK6cu9o1SrPQRVpaVW-LKUUaAslEEALw_wcB
    1 Reply Last reply
    0
  • t1110032897T Offline
    t1110032897T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    На яку вагу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t332024673T Offline
    t332024673T Offline
    Ira
    wrote on last edited by
    Кожана виспалася🫠 і готова розказати про наш чотирьохденний тріп Київ-Торонто. Отже, моїй мопсятині 14 років і 9 місяців, вага 7,3 кг. Переноска куплена з огляду на досвід чату - тріксі максима, підійшла ідеально. Вона в ній стояла, лежала, сиділа, їла і пила. Я їхала сама з нею, тож валізу, рюкзак і собаку з переноскою в руках досить важкувато тягнути одній. Прививки в нас регулярні планові, чип, титри, новий паспорт АА - все було зроблено торік після початку війни на всяк випадок. Виїзд в понеділок, отже держвет на волинській в п'ятницю видав Ф1(250 грн), а ветінспекторка на богатирській відмовилася і сказала приїхати в суботу. Окі, зробила білий і зелений сертифікати в суботу(55 грн). Маршрут Київ-Франкфурт автобусом дууууже кончене рішення для мене і цілком нормальне для собаки. Вона в мене не любить часту зміну декорацій, тому і замість декількох поїздів один прямий автобус. Вона змалечку привчена їздити в машині, тому вже за кілька годин спокійно спала в своїй переносці. Але 40 годин автобусом це насправді треш... Кордон Україна - Польща.  Наша прикордонниця сказала,  що тварини її не цікавлять, себто білий сертифікат не згодився. Поляки всіх перевіряють включно з багажем, ми вигрузились з автобусом з усіма бебехами і пішли на перевірку. Поки світили валізи,  водій автобусу мене з переноскою технічно провів повз прикорднників, зайнятих пошуком м'яса у валізі якоїсь дівчини. Так і зелений сертифікат ніхто не бачив. Приїхали в Польщу нелегалами 😆 У Франкфурті я забукала квартиру на airbnb неподалік аеропорту і це найкраще рішення, сама собі хазяйка зі своєю собакою. Відпочили добу і вирушили далі. В аеропорту були за 3,5 години, летіли з ейр Канада, на чекіні була українка і зробила нам місця, щоб поруч ніхто не сидів. Так що вже в літаку в моєї собаки було типу окреме місце. Також на чекіні дивилися сертифікат, титри та паспорт. Але не зважували. В літаку стюардам і діла не було, як стоїть переноска,  що я там під сидінням постійно роблю і тд. Я давала їй пити, один раз трохи підгодувала. Решту часу вона спала. В Канаді на паспортному контролі спитали дог чи кет сидить в сумці. Документи подивилися лише на виході з аеропорту і то, здається, з цікавості. От такий досвід, я, до речі, читаю чат десь з півроку, якщо уважно вивчити всі закріпи та пошукати інфо по ключових словах, то і питань не має бути ніяких - в чаті є майже вся необхідна інформація. Щодо заспокійливих - моя ветеринар дала мені габантин,  я в принципі свою собаку знаю і не планувала її заспокоювати, але ж на крайній випадок взяла його в дорогу. А з нами в автобусі їхав йорк, який з Києва до Львова взагалі не присідав ні на хвилину. А заспокійливе йому дали перед поїздкою 🫠 Я так стресувала в процесі зборів, моя мопсиха старенька,  в голову лізло все підряд,  а по факту вона краще за мене витримала цю подорож...
    1 Reply Last reply
    0
  • t332024673T Offline
    t332024673T Offline
    Ira
    wrote on last edited by
    Заздріть краще білою😁 все буде добре, якщо нічого не провтикати
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.