Pets to Canada
-
В Канаде, США или Британии это абсолютно нормально. Вы можете сказать, что не хотите чтобы эту часть разговора записывали и продиктовать свои данные. В аир Канада иначе не заплатить за животное. Мы тоже спрашивали можно ли, чтобы выслали нам ссылку для оплаты на животного, но нам сказали, что только по телефону
-
Спасибо большое!
-
Ребят, кто ходил к дантисту собачьему в Канаде, может знаете какие цены?
-
До 8-10 кг в салон!
-
сьогодні знову проходила кордон і запитувала за документами. Поляки прикордонники кажуть, що якщо є чіп, паспорт і вакцина, то цього має хватити, а там провіряє лікар. А от захотіла уточнити у наших, то там якісь хами сидять. Сказала мені, що вона не по тваринах 😡. От так і хотілося корону чимось примнути...я ж і так би йшла через її контроль. Шо за люди (((. Ну і спочатку має бути чіп, потім вакцина.
-
я взагалі буду їхати в серпні, так розумію прийдеться наново взнавати все,бо поляки прикордонники ввічливо відповідають, а наші вимахуються, що вони не по тваринах. 🙄
-
В Европу нужен паспорт и тест , в Канаду паспорт с прививками и все!
-
я сьогодні переходила кордон з Польщею це Європа. Сказали не треба... але польські прикордонники. І в суботу запитувала. Можливо як з якої країни ну і на яку зміну попасти. Я мала з собою паспорти тварин. Казали там ще на кордоні оглядає лікар. Але якщо є час і можливість, то варто робити, бо хто зна, що їм збреде. На сайті при перетині з Польщею теж пише, що може чогось не хватати з документів...але паспорт чіп та вакцинація обов'язково.
-
Это смотря на кого попадёте, сейчас уже они требуют тест, до этого пускали без него, повесили объявление , что тест нужен на польских таможнях!
-
Но после того как вы сделали тест должно пройти 90 дней карантин по правилам!
-
не спорю, але я запитувала і. в суботу і сьогодні. Різна зміна. Мені здається, що скоріше на українській таможні домахаються, бо поляки казали не треба. Повідомлення теж ніде не бачила. У мене три кішки 🙄. .дорогувато винесе той аналіз.
-
Украине тест не нужен при выезде им все равно, только при въезде в ес, но смотря на кого попадёшь, бывает и так пустят, а бывает нет, лучше иметь с собой!
-
а кажете українцям все одно. То може тому на українському мені так грубо відповіли, шо не знають.... вони по людях мол..а не по тваринах