Pets to Canada
-
у мене український, але ніби він міжнародний.. принаймі прикордонник казав, що нормальний.... Та сертифікат здоров'я ніби треба якщо паспорт не міжнародний....саме краще ще взнати в компанії, яка займається перельотами, бо реально, одні кажуть одне, інші ше шось хочуть. І бігаєш, як дурний 😐. Тварин бачу куди важче, ніж дитину вивезти по документах. Сама ще піду до ветеринара, послухаю, що скаже.Ми ще не летимо, чекаємо на візу 😐.
-
Ясно, спасибо.
-
Написано, что нужно обратиться в службу дикой природы. В других источниках везде пишут, что домашние рептилии не регулируются, и можно ввозить при наличии документов. Напишу в эту службу, посмотрим, что скажут.
-
Скажіть будь ласка! Чи були в когось відмови в транспортуванні, через те що клітина замала? Така проблема, собака важить 43 кіло (без клітки), тому більшість перевізників брати її як багаж відмовляються і відсилають в карго. Люфтганза нібито перевозить тварин такого розміру, але в них є обмеження на переносу, яка має бути не більше 75 см завширшки і 85 см заввишки. Єдина така переноска, що мені вдалось знайти - це skudo 7 (1057376). Собака довжиною 90 см, висота собаки 68, а товщина 31, тобто нібито по стандартам iata ця клітина нам впритик підходить, але я боюсь, що можуть сказати, що вона замала. Чи взагалі міряють собаку? Не завернуть нас?
-
Капець( Бачили б вони як ми їхали з України, там собака на коробці передач лежала. Навіть страшно уявити, як тоді бути і що робити.
-
У нас щє 2 кота, але з ними все ж таки легше. Я теж вам бажаю гарного політу!!!
-
Допоможіть!!!!! Як дозвониться в Аір Канада для бронювання місця тварині.? сидим на лінії 1.5 години????
-
Жах просто