Pets to Canada
-
Добрый день. возьмите Скудо 4 например. Должно быть нормально. Видела в Скудо 4 в аэропорту Сиба-ину. Ему было нормально. Думаю Мейкуну подойдет.
-
Добрий день, прошу пораду , бронюю квитки на нас і кота , при бронюванні потрібно вказати заміри переноски , оскільки мій кіт по всіх параметрах не проходить в салон , я його бронюю в холд , і там потрібно вказати заміри переноски , але я її немаю і навіть незнаю яка йому підійде , і оператор пропонує вказати максимальні заміри , і коли буду мати переноску подзвонити і скоригувати розміри , 🤔. Порадьте яку краще брати пластикову переноску , щоб не на вівчарку була а на мейн куна .
-
Дякую
-
Вітаю. Три дні назад ми приїхали з України до Румунії. Квитки до Канади не були куплені зарання, так як мали певні сумніви чи виїдемо сімʼєю. Ми хочемо залишитись в Румуніі на один місяць, підкажіть які документи потрібні на собаку для перельоту через місяць перебування тут. У нас є чіп, титри,витриманий карантин, маємо білий і зелений сертифікати. Собака 6 кг
-
Здравствуйте, лечу в Канаду с кошкой (4кг) - Люфтганза и ЭйрКанада. На сайтах перевозчиков максимальный размер переноски 55х40х23см. Я нашла такую, но ширина на 2см больше допустимой. Не будет проблем? Первый раз с кошкой и переживаю…🤷♀️
-
Проблем не будет...читайте закрепы об этом
-
А вы точно прочитали закреп про переноски и указали оператору то что ему нужно, а не то что вам кажется?
-
Забейте смело
-
Всем привет , немного моей истории, уезжали из Канады в Европу с собакой в салоне , сделала все документы , осмотр, обработка , ездила получала все печати в Канаде Маршрут был Виннипег - Торонто- Варшава - Дюссельдорф Ни в одном аэропорту , даже в самом первом не взвешивали , не попросили паспорт животного, не взглянули вообще на него и не попросили ничего показать. Я уже сама всем пыталась достать и показать , но говорили не надо Столько нервов сил потрачено на всё бумаги, а по итогу будто собаки и не было со мной🙄
-
Краще мати і не хвилюватись, ніж потім залишати собаку десь на карантині і мати проблеми
-
Добрый день, дорогие друзья! Летим с хорьком в Канаду. Вроде все узнали, все в процессе, но осталась небольшая деталь - узнать, какая авиакомпания берет хорька на борт при перелете в Канаду. В интернете пишут, что AirCanada берет, но на их официальном сайте я такой информации не нашла. Подскажите, пожалуйста, есть в чате люди, летавшие AirCanada с хорьком?
-
Доброго дня.э до вас питаннячко.Наче на сайті Канади немає вимог що до наявності тітрів,чому тоді перевіряли їх наявність?я планую виліт з 3 ма котиками зі Стамбулу через Франкфурт до Торонто. Є чіпи,паспорти,та вакцинація від сказу…навіть у авіакомпаній перепитала вимоги до документів у тварин,ніхто не просив тітри.
-
А у вас тварина з Туреччини чи з закордону?