Pets to Canada
-
Два разных оператора заверили что все ок Так что надеюсь ☺️
-
Ймовірно все ок, це ж не electronic ticket receipt схоже, може для цієї форми це ок такий надпис
-
Може нічого, а може щось буде Майбутнє і настрій працівників чекіну ніхто не знає На практиці вчора могло бути все ок, а сьогодні може бути не ок Якщо у вас така ситуація ви маєте бути готові та мати план, якщо шось піде не так
-
Щодо худання то ми вже на дієті та все одно дуже переживаю Тому питаю може хтось мав схожу ситуацію, якщо більше ніж 8кг яка картина в аеропорту що може бути?
-
И как это у вас выглядит в билете, пришлите)
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста сколько по времени занимают документы на перелет собаке
-
Привет Msmkoo. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Где собака? Если в Украине то по правилам надо 120 дней+ В европе +-30 дней, надо ж карантин прививки выдержать
-
Все ок. Залежить від того, хто на реєстрації буде. Зважування будн 1000000%
-
Холодно) Але з пр проблем нема
-
В Украине. Спасибо
-
5 чи 10 днів, це написано в закріпах по Європі
-
Виникло таке питання , ми зараз в Римі , плануємо летіти з Парижу в Калгарі , в Римі сходимо до ветеринара, але будем добиратися до Парижу і день будем в Парижі , і виникло таке питання , якщо ми сходимо до ветеринара в Римі , скільки часу буде дійсний наш огляд чи сертифікат ЄС ( я ше точно не уточнила як в них тут відбувається )
-
Я дивилася з ЕС в Канаду в закріплених там писало за 48 годин огляд ветеринара , а скільки днів дійсний той огляд там не пише , тому і вирішила уточнити
-
Добре 👌🏽
-
Скажіть потім, будь ласка, як пройшло 🙈
-
Тогда я быстрее проверю😂
-
2.02
-
Когда вы летите?
-
У мене точно так написано теж, теж запевняють, що все буде ок😬