Pets to Canada
-
Поделитесь пожалуйста размером переносок в котором летала собака не крупный цвергпинчер , Джек Рассел , возможно мопс или крупный кот Я понимаю надо мерять и индивидуально Но нет возможности купить оффлайн Только онлайн А я даже примерно не понимаю какой размер заказывать Однозначно не тот что в нормах авиакомпании , это я понимаю Я о переноске в салон самолета.
-
Спасибо большое Насколько я понимаю наш украинский паспорт с прививкой подходит и сертификат здоровья (взять в каждой стране) и туда и обратно Больше не вижу что-то особенное
-
Привет Elena Kolotilo. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Да, я консульство гляну Это хорошая идея Спасибо большое)
-
www.emag.ro/geanta-pentru-transport-animale-mici-caine-pisica-din-panza-45x30x30-baza-rezistenta-plasa-de-aerisire-gri-chongwubao1/pd/D755Z6MBM/ Як такий варіант ? Може хтось брав розміри 45*30*30 та зможе зорієнтувати якого розміру тварини сюди помістяться ?
-
А чи могли б ви повторно надіслати, будь ласка? 🙏🏻 Бо я знайшла лише з прийнятними розмірами переноски(
-
Всім привіт) Підкажіть, будь ласка, чи тут не було закрепу з посиланнями на підходящі переноски в салон літака?)
-
Чи краще взяти 54*30*30 Ось такий варіант petplaza.ro/geanta-transport-caini-si-pisici-maxim-10kg-ryan-negru-54x30x30cm
-
Я вже питала тут за розмір переноски, але хочу ще раз уточнити на всякий випадок, бо дуже хвилююся 😢 Знайшла ось таку непогану, але переживаю за розмір Хочу взяти для песика 8 кг розміром 51х33х33 Чи не буде завеликою в салон?
-
Я везла мопса в Trixie maxima, її розмір майже такий самий 33*32*54
-
Навпаки, варто щоб він звик до переноски. На сайті і по телефону вам скажуть інфу стандартну. Вони не можуть сказати більше, бо орієнтуютсья на простір під сидінням Ви можете і маєте взяти переноску більшу
-
Air Canada, але я орієнтувалася саме на відгуки тих, хто літав північноамериканськими авіа
-
Я теж спитаю Летімо Таром , потім Вест Джет Вага собаки 5,5
-
Ще не знаю 😅 Я думала придбати переноску заздалегідь Чи так не варто робити? Вака песика орієнтовно 6,5-6,9 кг
-
Неважливо яка авіа, важливо хто буде на реєстрації, і як вони оцінять ситуацію.
-
Дякую А яка авіа в вас була ?
-
Ким ви летите? Які авіа? І яка точна вага собаки
-
Так, теж читала про це. Але переживаю, чи 51x33x33 не буде прям дуже завеликою
-
Вибачте, а не могли б ви ще підказати, будь ласка, чи така переноска взагалі підходить за конструкцією?
-
Хочу придбати для кота заспокійливі в літак, то можна в якійсь ветеринарній аптеці чи тільки у ветеринара? Місто Монреаль
16 Jan 2023, 06:08
134653/175673
6 minutes ago