Pets to Canada
-
Те звонить, просить проверить место на рейсе или как?..
-
Добрый вечер! Подскажите, кто-то покупал KLM билеты через их сайт? Как правильно запрос отправить на животное на рейсе 🙏🙏🙏
-
Доброго вечора всім , підскажіть чи не буде проблем з виїздом Україна- ЄС , якщо в титрах зазначене прізвище моє , а їхати буде мама з кішкою ( вона зазначена в паспорті як 2 власник ) . Дякую
-
А они по телефону и забронировать могут авиабилет выходит? Ибо как подтвердить, что в билете забронирована кошка иначе..🤷♀️
-
Попросила поставити на підлогу просто під час польоту? Я думала він має бути під сидінням тільки під час взльоту/турбулентності/посадки Дякую за заспокоєння😅😊
-
Ми бронювали квитки через Lot, і один переліт авіакомпанією Air Canada Якщо вам підтвердила авіакомпанія/ії що є місце для кота, то ви можете оплачувати квиток, і одразу після цього в телефонному режимі/ або через месенджер(в залежності від авіікомпанії) купляєте квиток на тварину. Він приходить окремо на імейл
-
Здравствуйте! Снова я🥲 подскажите пожалуйста, обработка от глистов в закрепах написано за 48 часов , допустимо если сделать за 4 дня? Назначен ветеринар на 8е число а билеты на 11тое Или строго нужно за 2 дня? Лечу з собакой из Канады в Украину через Польшу
-
Есть шанс через Молдову или Румынию Посмотрите по поиску, писали что-то такое
-
Завтра лечу з котиком, хочу знати як все правильно робити, ветеринар сказав, що в котика буде стрес, він не захоче їсти, пити, в туалет. Але буває різне, тому хочу знати, миски для води і корму є спеціальні, кріпляться до переноски на липучках, воду дають в літаку, а корм, можна брати любий, сухий, мокрий? На рахунок туалет , можна брати пільонку? А і чи можна витягувати котика з переноски і шоб він був на руках?
-
Мы же не знаем что у вас там за пересадки будут
-
Дякую
-
Нет, не надо..это всё в рамках одного путешествия. Но если вы там в Польше дней на десять, то лучше сделать новый осмотр