Pets to Canada
-
Добрий день 👋🏻 Хто летів з Варшави до Калгарі?
-
Здравствуйте. Добавляли собаку по телефону West jet. Когда пришли билеты в письме бронь на меня, а в билетах прикреплена к ребенку 11 лет. Это будет проблемой или ок?
-
Привет Oksana. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Ну как бы в таком ракурсе и отвечать то не хочется) нет не обязательно нам нужна Канада. Так решили просто покататься) Спасибо за очень дельный, толковый и содержательный совет.
-
Я щас задохнусь
-
Ссылка на закреп про вывоз животного в Канаду из ЕС: t.me/petstocanada/158400
-
1. Реєструвати та платити за кожен сегмент і кожній авіа. 2. Не побачите 3. Закріплені
-
Я просто не хочу в чат спамити тому питаю, щоб написати у приватні повідомлення Я хочу спитати як оформити собаку на переліт А саме: 1. я летітиму з Варшави до Мюнхена (авіакомпанія Люфтганза) З Мюнхена до Торонто, потім з Торонто до Калгарі (Air Canada) Питання мені треба реєструвати собаку на кожен переліт окремо, чи ні? Собака летітиме в багажному відділі 2. Як відбуваються пересадки ? Я собаку не побачу до кінцевого пункту як і решту багажу? 3. І ще раз хочу уточнити які треба документи на собаку якщо я приїхала з ним у Європу 3 місяці тому, але в нього немає європейського паспорту бо я не реєструвалась ніяк у Європі а була тут як турист в собаку теж на реєструвала В нас є паспорт, титри, щеплення, обробка (ще в Україні робили) Паспорт ось такий
-
Доброго вечора! Обробка тварин обовʼязкова?
-
До 10 кг американці, але це умовно. Питання розмірів переноски та собаки там. Подивіться еір транзат та емоушинал суппорт
-
😁😁😁 Боже бережи!
-
Добрий вечір, підкажіть, плануємо летіли до Канади, у нас французький бульдог(10,5кг) чи беруть таких песиків на борт(якщо зробити документи service dog)? Також, читала, що деякі авіакомпанії беруть до 12 кг в салон(без service dog), чи якщо це брахіцефал, то не розповсюджується?
-
Дзвонити вже зараз, боя кто на вашому рейсі нема місць - всьо пропало
-
Дякую велике А як його реєструвати на кожній пересадці ? Онлайн на сайті кожної авіа компанії? Чи як? Ось це мабуть найбільша що я поки що не розумію
-
Обов'язково
-
Для перевезення собаки з України до Канади. Обробка від бліх та кліщів
-
Дуже дякую
-
Абсолютно вірно.
-
Дякую за допомогу
-
Більше деталей. Для чого? Звідки куди