Pets to Canada
-
Маєте контакт?
-
Напишіть, польскою або англійською, вони доволі швидко відповідали)
-
Я дзвонила їм Там є україномовна лінія
-
В закріплених повідомленнях прочитала, хочу ще раз уточнити, якщо можна. Довідку про огляд лікарем потрібно брати за 48 годин? Не більше?
-
Якщо ви не хочете витрачати свій час на відповідь - не відповідайте Інші також можуть не відповідати, якщо не хочуть
-
Чому ви завжди такий злий? 😭😭😭 Аж страшно писати в цю групу бо завжди така реакція дивна Ви ніби змушуєте себе відповідати людям Ви ж не зобовʼязані це робити , якщо не хочете Це можуть зробити інші люди
-
Не більше 48год дійсна довідка
-
Кому від цього гірше? Що буде якщо кожен буде перепитувати? Той, хто захоче відповість, хто не захоче не буде відповідати Навіщо бути таким злим? 😔
-
Та норм група.
-
Група це там де питають і спілкуються Це ж не дошка оголошень чи свод правил))
-
Ну просто проігноруйте Майже кожна ваша відповідь з агресією … Рідко коли хтось задає якесь питання, яке ніхто ніколи не задавав до цього Ну тоді закрийте групу і хай всі читають закріплені повідомлення …
-
Вы не совсем правы. Есть информация. Написана белым по черному. Если каждый будет переспрашивать, представьте, что будет. Да, есть люди которые хотят переспросить, а точно ли. И именно вот ничего ли не изменилось за ночь? А потом и третий раз, а не изменится ли на завтра? А потом еще раз - а точно ли это?
-
Подскажите пожалуйста,Если за день до вылета взять справку, проблем не будет?
-
Так так написано в закріплених Чи я щось не зрозуміла?
-
Кому можу написати в особисті, щоб поділились особистим досвідом? Ситуація: зараз в Польщі (Вроцлав), думаємо над маршрутом до Калгарі, з песиком. Переживаю за цю довідку по огляду. Як знайти лікаря? Де хто проходив? Польща чи інша країна, де буде виліт?
-
Перестаньте обвинять админа. То, насколько он активен, может любая группа позавидовать. И зачем вы даете советы, что делать человеку с группой, лишь потому, что Вас не облизали. Откройте свою группу и закрывайте сколько хотите. Какое-то неуважение и хамство. Еще и пишите, что человек злой. Ноль зла. Требовательность - да. Но требовательность -это порядок, качество и уровень.
-
Наш FAQ: telegra.ph/FAQ-Pets-to-Canada-04-19
-
Бо людина їб*лаь з купою інфи, аналізували, збирала, робила faq, закріпи. Це повага до чужої праці
-
Дякую, в нас може бути маршрут, який до вильоту займе більше 48 годин, тому цікавлюсь. Може хтось робив цю довідку в Парижі, наприклад.
-
В Парижі так само - просто до лікаря
16 Jan 2023, 06:08
135281/174788
3 minutes ago