Pets to Canada
-
Так ось зараз як раз шукаю варіанти, думала через Польщу так здавалось швидше за все. Але з цими титрами( раніше знаю можливо було без них хотіла дізнатись чи щось змінилось. Бо читаю в інтернеті що для Канади вони потрібні, а люди пишуть що ні Канада вони не потрібні. Ось і розгубилась. Планувала маршрут з Києва на Польщу на потязі, потім літаком до Франкфурту і потім до Торонто, далі вже переліт внутрішньо в Канаді.
-
И еще вопрос, как вы собираетесь лететь транзитом через Европу с Украины ?
-
Посмотрите по чату, писали свои истории люди и подождите немного, прийдут умные люди и возможно смогут вам подсказать как лучше выезжать Я немного не на опыте Не переживайте, придумаем что-то, тут без помощи не оставят )
-
Дякую. Треба тепер шукати варіанти. Головне щоб на кордоні не розвернули якщо карантину буде лише 2 місяці( кішку не покину прийдеться повертатись(
-
Привет Gdbz. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
И снова про переноску Кто то может наглядно показать конкретно в этой переноске какого размера собак перевозили? Я буду очень очень благодарна! 🥹 Знаю, что модель очень популярная.
-
Спрашивала вчера по поводу повторной прививки rabies vaccine, поскольку с даты первой прошёл почти год и мы уже в Канаде. Может кому-то будет полезно: позвонили утром в ближайшую ветеринарную клинику, записали на этот же день. Животного осмотрели, померили температуру , взвесили и поставили прививку. Легче, чем с людьми :)
-
Я ось планую їхати В закрепах є вся інфа) Якщо коротко - то чіп, вакцини, сертифікат який буде дійсний 10днів
-
Привіт , хотіла запитати можливо хтось виїжав з Канади з собачкою, які документи потрібні ?
-
Доброго дня скільки часу робляться титри для собачки
-
Титры будут готовы примерно через 2-4 недели, но существует еще карантин после сдачи крови
-
Ми в такому ж становищі.. Також шукаємо варіанти
-
Для вʼїзду в Польщу (в ЄС) потрібен карантин 3 місяці після забору крові на титри. Без такого карантину не видається і довідка Ф1 та відповідний міжнародний сертифікат здоровʼя, який теж є обовʼязковим для вʼїзду в ЄС.
-
Звісно розумію
-
Але ж ви розумієте, що нормальний перевізник також везе з карантином? Тобто це також нелегальго
-
Поки для нас єдиний варіант, це перевізник тварин Україна-Польща. Далі уже легше буде
-
Подскажите пожалуйста в турецком тариме в паспорт животного должны что-то ставить ?
-
Добрый День! Подскажите пожалуйста ! Планируется вывоз собаки с Украины. Хозяева в Латвии (Рига) Все документы готовятся Чип Титры и прочее. Скажите нужна доверенность на вывоз, где она делается ? Консульство или есть варианты? Подскажите пожалуйста! И если у кого есть опыт кто выезжал не дожидаясь карантина сообщите! Спасибо!
-
Не Польша и не Словакия без карантина
-
Вказано робити тільки у головного інспектора
16 Jan 2023, 06:08
135450/175609
9 minutes ago