Pets to Canada
-
Ні, бо це топ паспорт. Головне титры та карантин 90-93 дня
-
Брати 2 паспорта? Я чесно кажучи хз. Зараз прийде адмін та розповість
-
А наразі які можливі наші дії? Якщо їхати нам в понеділок, п завтра до головного інспектора за сертифікатом здоровʼя?
-
Ссылка на закреп про вывоз животного в Канаду из ЕС: t.me/petstocanada/158400
-
#fromeu читайте
-
Собака в мене. Я летю з Польші до Амстердаму потім в Монреаль
-
А де собака
-
Привіт. Які потрібно документи для вивозу собаки в Канаду через Амстердам??? Дякую
-
Це треба було робити коли робили паспорт, або лише англ мова, або через слеш укр/англ :) Ще можна було самостійно дописати основну інфу англійською
-
Це міжнародний вже
-
Дякую)
-
Це все перенесено. Але ми сьогодні заднім числом зробили щеплення від сказу, де вона вписана, з дати нового паспорта, тобто від 4 грудня
-
Теж перенесли зі старого в новий
-
ну вот и я о том, шо тут строго с этим , как я столкнулась
-
из личного опыта. приехали с Украины и не было титров, но была вакцина. тут в Пл дали паспорт ЕС образца, вакцину вкололи заново свою, и перенесли только номер чипа со старого паспорта
-
Да, титры обязательно сделаем За карантин немного переживаю, но думаю, проскочим
-
В Европе уде всес все равно будет, Румыны уотики и предпочитают ничего не проверять, но это в любой момент может измениться. Моё мнение, если у вас есть месяц в запасе, то сделайте титры...пусть даже без карантина, но вам будет что ткнуть на границе если спросят, чтобы отстали
-
Ви можете скинути фото, в чому різниця ваших 2 паспортів?
-
Вестджет прямой рейс, до аэропорта вылета (сейчас это Париж) поездами
-
Так
16 Jan 2023, 06:08
137259/176266
about an hour ago