Pets to Canada
-
Тобто це здебільшого люди роблять на випадок якщо у Канаді життя не складеться і шоб кицьку додому забрати могли?
-
Добрый день. Хочу уточнить кое-что : если рейс с пересадкой, платится за животное дважды или один раз?
-
Якщо Румунія пропустить, то далі всі шляхи відкриті
-
Транзіт чи прилетіли, отримали багаж, погуляли і зареєструвались з нуля на наступний рейс?
-
Якщо Румунія пропустить,то переживаємо що в Німеччині потім не чіплялися
-
Щеплення було 9 місяців назад. Е паспорт і в паспорті наліпка що це дійсно було.Це просто ці три місяці що потрібно після забирання крові. 🤦♀️ а віза до березня. От і голова тепер кипить як його їхать. Собаку лишати не можемо,бо це стрес для тварини буде 😭
-
Так все є це окрім ще огляду. Дякую Вам що така група є. Ви дуже допомагаєте в питаннях людям. Дай Бог Вам благ🙏
-
Я на тому ж етапі що і ви, в Україні, просто по титрам і сказу все дізнався, нюанси з забором крові і термінами може хтось інший підскаже
-
Дякую
-
Спасибо, узнаю
-
Знаю про існування потяга 117/381 Київ-Бухарест, але квитки на сайті не продають, десь читав, що треба фізично в касі питати
-
Маю надію, що це буде транзит, якщо однією компанією летіти. Ми хочемо долетіти до Амстердаму або Парижу і звідти летіти до Канади. Як взагалі можна вияснити, транзит це чи окремі рейси?
-
А потяг кудою йде не через Польщу?Ви не знаєте? Зазделегіть дякую
-
Буду вдячний, якщо напишите тут будь-які деталі, як дізнаєтесь
-
Постійно зустрічаю від адмінів ідею пересування до аеропорту виліту поїздами, навіть з Бухаресту до умовного Парижу, це з чимось пов'язано (документи, складність перельотів всередині ЄС чи щось інше)? Підскажіть будьласка: Кішка без актуальних щеплень на сказ і вакцин записаний на завтра на обробку і чипування, через місяць щеплення від сказу (чи можна його зробити одразу з рештою регулар вакцин, якщо раніше вже робили таке щеплення, просто всі вакцини наразі протерміновані?)
-
Який саме потяг? Київ Бухарест? По номеру потяга в гуглі є маршрут слідування по станціям
-
Після чипування для вакцини на сказ треба 30 днів чекати наприклад, тому хочу передбачити такі паузи і не затупити з порядком вакцин, бо терміни жмуть
-
не зрозуміла запитання) нам сказали, шо першим ділом треба чіп, а потім вакцини бо якщо ви зробите вакцину до чіпа, потрібно буде робити її ще раз
-
Дякую, а якщо треба чипування першим кроком, умови не змінюються?
-
Нам сказали, що навіть можна у той же день вакцинуватись
16 Jan 2023, 06:08
137476/176424
about an hour ago