Pets to Canada
-
Нам ставили чіп, а через два дні вакцина, чому Вам сказали, що вакцина через 30 днів після чіпування це дивно.
-
Вибачте,але вже мозок кипить… Я хотіла запитать про таке:-що пройшло більше вже як три місяці після того,як ми зробили щеплення від сказу. Але не пройшло три місяці як ми здали кров на оці титри. То якщо ми іхатемо не через Польщу,а через Румунію(надіюсь що там все буде ок🙏) то чи пропустять нас далі в Німеччині на літак до Торонто.
-
Завтра в наявний український паспорт 19 року у будь якого ветеринара біля дому: 1) вписують чип 2) Ставлять в одну лопатку вакцину від сказу 3) в іншу лопатку комплекс вакцин - Одночасна вакцинація на все не підвищую навантаження на організм, все ок 4) через 30 днів я їду в сертифіковану Євросоюзом лабораторію на Донецька, 30 забирають кров на титри 2 тижні чекаю аналізу крові Отримую документ ?який? Як в цей момент в паспорті не отримати запис про карантин на 90 днів? Чи "документ про титри" видають після другого аналізу? Румунам треба просто показати паспорт з вклейкою того щеплення від сказу, яке завтра отримаю? Документ після вакцинації і карантину 30днів в момент забору крові на аналіз як називається?🙈
-
-
Тобто завтра всі щеплення, через 30 днів забір крові, 2 тижні аналізу лабораторії, дають результат - сертифікат титрів А 90денний карантин сам по собі спливає і після нього по факту не потрібно нічого робити, чи повторний забір крові, новий результат і в решту ЄС заїзд з 2 результатами? Наперед вибачаюсь за таке занудство і ДУЖЕ вдячний за компетентну допомогу
-
Та главное чтоб все документы были в порядке. Там же нет ничего сложного с этим У меня все было ок но я волновалась Чтоб не придирались и тд Просто первый полет и я волновалась Но канадосы максимально лояльны к животным , по этому выдыхайте 🥹 те кому предстоит выезд от сюда )
-
Всем привет! Срочный вопрос Плиз Хелп! Лечу с собакой в Торонто, есть актуальный ветпаспорт уже страны ЕС. ( Швеции) В нем свежий осмотр и обработка от глистов и клещей, а также вакцина от бешенства сделанная в октябре 2023, но на эту вакцину забыли выписать сертификат, сейчас нахожусь в варшаве и уже нет возможности сделать такой сертификат, все закрыто, а вылет в воскресенье. Вопрос, с чем я могу столкнуться в Торонто по прилету? ( укр/вет паспорт с прошлой вакциной и титрами тоже есть но титрам уже год )
-
У них тут нет паспортов поэтому пишут то, что они сами внутри страны выдают
-
А где вы нашли запись что вам нужен сертификат ?