Pets to Canada
-
В березні плануємо виліт в Канаду, Варшава-Торонто-Вінніпег.Авіа компанії LOT/AirCanada Маємо старого жирного шотландця. Кіт має всі доки і вакцини, перед від'їздом зробимо протипаразитку. Так як кіт товстяк ( 8,5кг+ переноска) переліт Lot-ом 100% холд -1200 злотих. AirCanada можливо пустять в салон. Так от ПИТАННЯ#1 Як купити білет для кота в AirCanada в Торонто? При реєстрації на рейс? . А якщо вже не буде місця тваринам на борту? Знову холд? І скільки це буде коштувати може хтось в курсі? ПИТАННЯ#2 Заспокійливі для тварини, треба чи ні? Кіт квартирний, на вулиці не буває, горобців боїться. Переживаю як переживе переліт, старичку 11років ПИТАННЯ #3 трохи не по темі. Маємо зазор між рейсами 11годин, Я так розумію багаж треба буде забрати і потім знову при реєстрації здати . Тоді за багаж треба буде платити в AirCanada,чи все оплачується тут в Польщі при покупці білетів? Багаж у нас стандартний , по валізі на людину і ручна кладь. P.S...Може звісно тупі питання, але перший раз летим з пересадками і таким зазором, голова не варить вже🥴 всім добра😘
-
Добрый день! Мы летим из Израиля в Калгари, но сами со своей собакой, так что не сможем взять, увы.
-
Нет, не прямой. Остановка в Стамбуле (Turkish airlines) 8 часов и в Торонто 2 часа. Или Egyptair - 2 часа стыковка в Стамбуле и 7 часов ожидание в Торонто. ????Как перенесет это животное. 7 часов в Торонто, холод, как они ведут себя с живым багажом. Я не могу себе это представить. Пожалуйста, напишите, как правильно организовать перелет с собакой🙏
-
Потому что на этой границе официально не было ветврача, видимо.
-
Заранее по телефону добавьте кота на рейс в эир кэнада. Я бы на вашем месте попробовала взять кота в салон и в лот, котам часто прощают перевес и им комфортно, просто переноску мягкую с собой берите... вдруг прокатит, можно даже забронировать салон в лоте тоже заранее. У эир кэнада вы однозначно в салон подходите
-
Что у вас за маршрут? Вы уверены что вам надо турагентство в посредниках?
-
Всем привет! Подскажите, пожалуйста, кто имел дело с aircanada, у них правда колл-центр работает только определенное время, а не 24/7? звоню им с целью уточнить наличие мест для животного на рейсе.