Pets to Canada
-
Всё остальное хорошо, в рот ей ещё не заглядывала. Но она пьёт водичку, играет, просит кушать. Нормальная, как всегда Корм Perfomatrim prime сухой, и такую же консерву взяла, и вот с неё началось. А до этого. Royal Canine ела консервы Кошку да, в Канаде, в приюте. С доками, чипом и тд
-
Почитайте закреп про переноски, она может быть и выше
-
Добрый день. а подскажите, плиз , у вас цена за страховку растёт каждый год или нет? у нас вот первый год прошёл и првысили более чем на 50%.🙄 такая тенденция всегда была или только в этом году такое произошло? для животного в возрасте это немалые деньги(
-
Привіт , маю питання до людей , які будуть летіти компанією KLM або вже летіли , з петсами в салоні , вам теж казали платити в аеропорту за малих ? Мені додали їх до квитка і працівники компанії казали що все зроблю на місці перед вильотом , але бачу що тут комусь радять виборювати і одразу платити , звідси питання , дякую 🎩
-
Доброго вечора , за скільки потрібно бронювати ( купувати )квиток на собачку ( до 3 кг ) до Канади ?
-
Це за скільки приблизно ?
-
Це я питаю так як находжусь в Канаді і маючи житло стараюсь знайти квартиру pet friendly Це не легко і займає час Буду рада якщо хтось поділиться досвідом за скільки часу вдалося купувати квитки Якщо в когось є питання сприводу проживання в Галіфаксі , запитуйте у приватні також із радістю відповім Я тут рік і 4 місяці
-
Дякую
-
Места проверять до покупки билетов, а добавлять сразу после приобретения, желательно в первые сутки добавить питомца