Pets to Canada
-
Вітаю. Підкажіть хтось, хто вже в Канаді- Чи треба робити прививку собанькі від питомникового грипу, і як вона правильно називається?, щоби сказати вету в Кишиневі. Минулого вересня зробили комплексну від вірусів, то її достатньо, чі треба і від питомникового грипу?, щоби мати змогу спокійно заходити в парки.
-
Так
-
Ми також бронювали собачку в салон в Люфтганза, сказали оплата в аеропорту, але підтвердження бронювання собачки мені прийшло на пошту, я так розумію, що це головне
-
Дякую. Зрозуміло. А якщо я не зроблю цей укольчік), то можна ж буде гуляти хоч в якомусь парку де гуляють песики?
-
Не здивую )), бо і сама не знаю. В мене це питання виникає із принципу "краще перебдіть ніж недобдіть" ))
-
Дякую, я теж вже так і вирішила, що якщо треба буде, то в Канаді зробимо, а перел літаком краще орнанізм не тривожити лишній раз бо дівчинці 8 років, то як і всі мамки/папки хвилююсь за дитину як перенесе перельоти тривалістю в 1,40 годин і в 11 годин.
-
Туркішами Стамбул-Торонто
-
Дякую за відповідь. Але якщо вам важко-то не відповідайте. Я на сайт заходила і переписувалась з ботом, але не змогла найти телефон контактний. А ті що знайшла-були без кода країни і виклик не йшов. Вже розібралась.