Pets to Canada
-
Я звонила из Польши если что ,там для каждой страны разный номер
-
Нет другой,сейчас скину
-
Здравствуйте! Помогите пожалуйста разобраться)) Выезд с кошкой по маршруту: Украина - Варшава( поезд) Варшава-Париж (LOT), Париж - Калгари (WESTJET) . Вылет из Варшавы утром и в тот же день из Парижа! Нужен чип, вакцина от бешенства и проглистовка за 48 часов. Нужны ли титры?? Перечитала кучу всего, уже каша в голове((( Всем спасибо большое за помощь!
-
Для выезда из Украины через Польшу нужны титры и карантин 3 месяца Вы читаете про выезд из Украины в ЕС закреп Если вы в ЕС не задерживаетесь, больше ничего не надо будет
-
Якщо ми летимо з Канади в Польщу то сертифікат CFIA потрібно заповнити і англійською і польською? І хто його запевняє самому а ветеринар тільки підписує чи все має заповнити ветеринар?
-
Я читав закрепи там немає нічого про то що я запитав 1) хто має заповнити той сертифікат 2) заповнюється він тільки англійською мовою чи ще польською (якщо ми їдемо до Польщі) Чому не можна дати відповідь якщо хтось знає а не тільки писати "читайте закрепи" Я їх прочитав відповіді на мої запитання там немає
-
Читала,что нужно обклеивать
-
Так, все добре
-
Анна возит и 4-5 животных за раз, когда другие не могут и 2 увезти😁...надо знать и уметь как, откуда и кем ;-)
-
Доброго вечора. Прямуємо з собакою з України до Польщі. Отримали у Львові на Промисловій форму Ф1 і нам поставили всі обробки в паспорт . Потім на головному вокзалі отримали сертифікати для виїзду , і працівники нам сказали, що ці сертифікати даються на 10 днів, на протязі яких треба перетнути кордон з Польщею. Хочу переконатись, чи цього достатньо і жодних додаткових документів або обробок нам не потрібно?