Pets to Canada
-
Читала ще десь,що потрібно робити титри антитіл до сказу, чи це обов'язково?) Все,що ви перелічили ніби є Єдине,що не знаю чи підійде реєстрація чіпу на animal.id , нажаль в єдиній нац. базі не можу зареєструвати, через попадання ракети в організацію в Києві(
-
я смотрела, из Бухареста цены даже ниже чем из Польши, найдите себе перелет, сделайте бронь без оплаты, и только после подтверждения собаки, оплачивайте. Возможно не с первого раза, но все у вас получится.
-
А если мы долетим вместе до Франкфурта а от туда мы без него а он уже сам на карго? 😂
-
У жены есть биометрический паспорт. Может мне остаться в транзитной зоне а она выйдет с собакой и оформит ее без меня? И мы таким образом полетим 2мя авиалиниями вместе))))))
-
Алгоритм такий. Йдете до державної вет служби. У Києві це лише одна установа. Робите міжнародний паспорт, чіпуєте. Далі робите вакцинацію від сказу. Через місяць здаєте на титри. Після цього скоріш за все потрібен буде карантин (не пам’ятаю правда скільки часу. Раніше було щось по типу 3 місяці, зараз може менше). Далі знову до установи за дозволом на виїзд. Виїжджаєте до Польші. Тут, за 5 днів до вильоту йдете до місцевої установи, отримуєте аналогічний дозвіл на вивіз тварини з ЄС і за 48 годин до вильоту до вет клініки, щоб отримати health certificates (що тварина здорова і переживе польот).
-
Моє листування з поляками:
Canada requires a pet health certificate from you. You will get it from us. You have to go to a normal vet clinic and do a clinical examination. The examination is valid only 48 hours before departure. The veterinarian should issue a document stating that the pet has been tested, is healthy and fit for transport, and shows no symptoms of any diseases. The document must contain full identification of the animal (e.g. chip, gender, color, age, etc.) and the owner data. After this examination, come to us. We prefeer your visit in the morning or around 2 p.m., earlier you can write an e-mail and make an appointment.
-
Ну по факту,якщо паспорт є,чіп також, вакцинація в неї по графіку щороку у вересні, тому титри мали би бути в порядку, тому в Україні нам залишилось тільки здати ці титри і решту вже на місці (в Польщі ,для прикладу) перед вильотом , правильно зрозуміла Вас?)