Pets to Canada
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, які авіакомпанії дозволяють брати в салон літака собаку як емоційну підтримку? Дякую!
-
Дякую
-
Всім привіт А на переносці буде достатньо чотирьох болтиків по кутах? Чи треба всі закрутити ?
-
Якщо собачка в переносці летить зі мною в салоні,намордник обов’язково одягати?
-
Дякую
-
Там, где будете получать ф1, узнайте, где в Вашем городе выдают межд сертификаты.
-
Я лечу с собакой(лабрадор) и котом. Ехали из Украины, через Молдавию, Румынию, Турцию( пересадка в Канаду)сейчас сидим ждем вылет из Стамбула в Ванкувер. Единственное место, где проверили все документы-это Молдавия. Во всех остальных местах никто и ничего не спрашивал.
-
Не зовсім мій варіант. Я шукаю інформацію саме про собаку емоційної підтримки. Десь читав, що там трохи інші умови перевезення (без переноски, інші вимоги по вазі та відсутність оплати за тваринку).
-
Если едете через один из этих пропускных, то можно сертификат получить прямо на таможне. Предварительно позвонив по ук номеру, сказать , что будете ехать через них, вам сообщат, куда скинуть фото документов животных. Сама так делала( очень удобно)😊
-
Доброго дня. Знаходимось у Польщі, виліт до Канади через 1 місяць з Амстердаму. Плануємо їхати машиною з Польщі і 1 день перед вильотом провести в Амстердамі. Коли потрібно робити огляд і обробки- за 48 годин (тоді це буде в Амстердамі ) , чи за 4-5 днів в Польщі?
-
Дякую. Видно не дочитав(
-
В Польщі
-
В мене параноя на рахунок переноски. Хелп! По сантиметрах ми вийшли за межі вже на 5 см довжини і 5 см ширини, і в принципі котику нормально, ми вже тестили цю переноску походом до ветеринара, просто лежить собі і може розвертатися. Але мене бентежить факт що вони можуть попросити щоб кіт стояв і сидів в переносці. Як це можливо при максимальній висоті вказано 21,5 см??? Не знаю чи купувати нову переноску більшу(висота 28см) але вона 70 євро коштує і не хотілося б щою її в аеропорту викинули бо вона завелика Дзвонила на авіалінію WestJet, вони нічого не знають, кажуть дзвонити в Париж в аеропорт пробувати питати там. Читала закрепи десятки разів, але не дає спокою той факт що все таки норми вказані там і ву ВестЖет сказали що краще взяти меншу. Але брати меншу теж не знаю як бо кіт не стоїть в ній
-
Им главное, чтоб переноска не занимала много места в самолете. И чтоб кота не выпускали. А что он там внутри как это их не интересует
-
С чего вы взяли что из это не интересует ???? Котик должен спокойно разворачиваться и хотя бы иметь возможность присесть Пожалуйста, не отвечайте на подобные вопросы если вы не уверены. Из-за вас может эта девушка остаться в ЕС
-
Почитайте еще раз закреп, отзывы, я пост писала подробный Моя переноска была вроде 30 см Поверьте, это меньше привлекает внимание чем котик который даже лечь нормально не может