Pets to Canada
-
Я прочитала, але питань від того менше не стало. Розумію, що ви напевно стомилися одне і теж писати по 100500 разів. Але коли одномоментно скільки нової інформації, то в голові каша, і чим більше нової інст читаєш, тим більше питань виникає. Особливо коли досвіду 0 🥲
-
Бо люди роками робили закріплені та систематизували інфу. Ніхто її не читає, взагалі, ні крапельки. Наприклад ви вивозите кота, кажете треба все швидко зробити, але навіть не знаєте що таке титри, карантин і тд. А разом з цим аналізом очікування стає більшим як мінімум на 90-120 днів. Так, це неприємно, але є правила. І за вивіз тварини треба думати трішки раніше, ніж в останній момент🤷♀️
-
В мене був паспорт, чіп і всі вакцини. Я думала, що цього достатньо. Плюс рішення їхати було спонтанним і зараз все галопом робиться, бо закінчується дія програми
-
Доброго дня ,виліт з кошкою з Парижа до Канади ,якими ви літали авіалініями ,де можно її зареєструвати ?Порекомендуйте будь ласка ,хтось точно має досвід! З Польщі до Парижа знайшли як її перевезти а ось с Парижа важкувато знайти як купити їй білет Перший раз летимо Дякую за будь яку інформацію ,добра🙌🏻
-
спасибо, к сожалению не нашла внутренних рейсов