Pets to Canada
-
Попросити іншу Не всюди є бронь не за телефоном Але телефон це підтвердження що точно місце є
-
А якщо англійська погана ,важкувато по телефону її зареєструвати,якісь є вихід? Чи може по просту попросити іншу людину яка добре розмовляє анг.це зробити ..?
-
Привет Инна Приходько. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
спасибо, эх надеялась что я упустила какой-то вариант
-
З Парижа літає дуже багато авіакомпаній, які беруть тварин
-
Будь яка авіакомпанія яка везе тварин, треба дзвонити в кожну, яка буде перевізником. Вест джет не можна брати в квитку з іншою авіа.
-
Зрозуміла ,буду мати на увазі ,дякую велике 🙏🏻
-
Але це буде трішки дорожче ніж вест джет наприклад
-
Він так дивився я розумію що дешевше виходить казав
-
100 євро коштує кіт в салоні
-
Варшава-Франкфурт-Калгарі, Люфтганза, Діскавері
-
Як би був Монреаль, в який квитки дешевші з Франції, я б зловила логіку
-
Не чула ,бо в цьому все дивиться чоловік ,запитаю ,дякую
-
А навіщо? Берете шикарну люфтганза, там є російська мова для броні Гарні квитки, обслуговування і тд.
-
Комната мамы и ребенка
-
Летимо з Польщі до Парижа ,з Парижа до Канади Так дивився чоловік В нас кішка ,маленька до 5 кг
-
Туалет. Закрыться в кабинке
-
Котовладельцы, поделитесь лайфхаками по аэропорту Ванкувера? Например спокойное место без тысячи шумов его покормить да прокакать (пересадка 5 часов).
-
А зачем вам Париж? Что у вас за собака/кот?
-
Привет Irina S. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
16 Jan 2023, 06:08
141999/176440
about 3 hours ago