Pets to Canada
-
Ну мені це робили, там теж є серія і номер паспорту і мені показували підтвердження що ця серія передана в міжнародну базу… тому не розумію чи він відрізняється від вашого?
-
Ну в мене все в цьому паспорті, вакцини, чіпи і т.д
-
Его как раз должны были выдать в клинике 🥺 А у вас уже все готово в эту книжечку ?
-
І де його взяти? Якщо я робила паспорт у вет клініці, якраз для виїзду і мені сказали, що цей підійде? 😩
-
А якщо вже в Європі?
-
А такий паспорт підійде?
-
А який має бути?
-
Якась в яку за кордоном можуть зайти та перевірити що цей документ по серії-номеру відповідає підзвітному переліку надрукованих документів в країні, якось так. Але я на це не особливо завертала увагу. Думала раз є дублювання англійською та серія-номер, цього достатньо..
-
Вітаю.Ми не перевозили з Європи ,але плануємо з південної Кореї,також шиба,та тіж авівлінії .Обовязко зареєструвати на авіалінії.Якщо переліт у середині країни ,то підписати згоду на перевезення ,бо є ризик ,що собака може замерзнути і тому тільки з вашою згодою,що у вас претензій не буде до компанії у разі страшних наслідків .У вас повинен бути чіп,поставлені вакцини не пізніше ніж за місяць до вильоту .Перед вильотом потрібно пройти обстеження ,обробку від глистів та бліх і отримати форму ,яку потім треба обміняти на міжнародний сертефікат(тут не підскажу,бо в Кореї інші форми,терміни).Обов’язково ознайомтеся с розмірами переноски у багажне відділеня на сайті авіакомпанії чи при бронюванні ,собака повинна вставати в повний зріст з головою,вільно змінювати положення тіла