Pets to Canada
-
Если у вас единый билет и вы не выходите из транзитной зоны то ничего не надо в Германии... Вы почему в закрепах не прочитали об этом? t.me/petstocanada/151398
-
я тут з 10 січня і поки і більшості випадків в шоці з рівня мови у людей, які працюють з іншими людьми (кілька разів дзвонила в амазон, менеджер будинку показував нам квартиру, працівник пошти, офіціантка в кафе). Тепер у мене великі питання що ж саме тут вважається високим рівнем мови 😅 Треба було прямо прислуховуватись дуже уважно щоб з того бідного побитого акцентом речення мати зміст 🙈
-
звісно, акцент це норм, але ж не кожен акцент робить розуміння співрозмовника задачкою з зірочкою 😅 і якщо ми говоримо про рівень володіння мовою, то фонетика це один із стовпів) у нас менеджер будинку індус, в нього супер англійська, ще він домовився щоб ми могли тримати 3 тваринок (а не двох максимум) і платити за всіх в місяць 35 баксів, а не 35 за кожного (як в умовах оренди), і ще подзвонив з нами на гучному звʼязку допоміг укласти договір з електропостачальником і оформив з нами тенант страхування ☺️
-
Всем плевать какой у кого акцент...но жто не отменяет необходимость понимания на слух, чтения и письма. Хотя как по мне самая большая проблема не в языке даже, а в неумении пользоваться информацией и технологиями
-
Я зашел в эту группу ради получения помощи и так само моя жена. А вы кидаетесь здесь как собаки. То за Москву что-то городит, то за язык, то за что-то еще. Я понимаю что есть вопросы одинаковые которые задают люди десятками за день. Если есть ответ, пожалуйста поделись если хочешь, если нет ответа то завали кабину. Никто твоего вонючего мнения не спрашивал! Есть пару админов которые провоцируют на такой срач. Ну это наш такой Украинский менталитет. Оскорбить, обозвать, вставить, облить грязью, подставить, унизить… А реально помочь не ожидая ничего взамен, это большая редкость. Всем всего хорошего, а тем сукам гореть в аду!