Розкажу про наш досвід😁 всі вчора за нас вболівали 🙏 всім дякую! Ми долетіли, все робила, як в закріплених, зі Швеції обробку за три дні і огляд ветеринара за два дні до вильоту, печатки в паспорті, пропонували сертифікат окремий-відмовилась. Вакцинація від сказу була зроблена повторна влітку, титри є, бо вакцинуємо вчасно, але звичайно їх ніхто ніде не питав) маршрут був: Стокгольм-Мюнхен-Торонто-Фредеріктон. Кішка 4 кг летіла з нами в салоні. У Стокгольмі на чек-ін приїхали за три години до вильоту, подивилися паспорт, цікавила більш за все вакцинація, заповнили сертифікат на переліт, переноску ніхто не дивився взагалі. Всі рейси були тринзитом, тому у Мюнхені одразу йшли до гейту. Переноска із закріплених повідомлень виявилася на їх погляд завелика, тому як вчора писала-довелося домовлятися, щоб нас пустили в літак і хочаб подивилися, що вона стане під сидінням. Документи на тварину вже нікого не цікавили. По прибуттю в Торонто отримали ворк/стаді перміти, SIN і пішли декларувати кішку, корм ніхто не перевірив, у нас було всього два пакетики вологого і декілька паличок снеків. Під час декларування дивились паспорт детально. Сплатили податок на імпорт 36 CAD і вийшли з митної зони. Під час посадки на останній рейс мені просто вже в літаку сказали, що якщо переноска не стане повністю під сидіння-нас перенесуть на інший рейс, я відповіла, що вона точно стане, ми летимо зі Стокгольма і це вже третій літак. Сказали, що перевірять, але більше ніхто не підійшов. Я спочатку поставила, як вони вимагають, але потім витягла вже з під сидіння її наполовину, бо у нас було вільне місце поряд і нікого вже наша переноска не цікавила)) Тому порада всім, хто летить з такою переноскою-її справді складно пхати під сидіння через тверді краї, але це можливо, вона поміщається і при цьому примʼята тільки переноска, тваринка в ній сидить нормально)) Просто я впевнено всім казала, що вона стане під сидінням, я пробувала вже і т.д. Головне, спокійно розмовляти і не нервувати 😊