Pets to Canada
-
Привет Elena. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Самая пассивная активистка года. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Розкажу про наш досвід😁 всі вчора за нас вболівали 🙏 всім дякую! Ми долетіли, все робила, як в закріплених, зі Швеції обробку за три дні і огляд ветеринара за два дні до вильоту, печатки в паспорті, пропонували сертифікат окремий-відмовилась. Вакцинація від сказу була зроблена повторна влітку, титри є, бо вакцинуємо вчасно, але звичайно їх ніхто ніде не питав) маршрут був: Стокгольм-Мюнхен-Торонто-Фредеріктон. Кішка 4 кг летіла з нами в салоні. У Стокгольмі на чек-ін приїхали за три години до вильоту, подивилися паспорт, цікавила більш за все вакцинація, заповнили сертифікат на переліт, переноску ніхто не дивився взагалі. Всі рейси були тринзитом, тому у Мюнхені одразу йшли до гейту. Переноска із закріплених повідомлень виявилася на їх погляд завелика, тому як вчора писала-довелося домовлятися, щоб нас пустили в літак і хочаб подивилися, що вона стане під сидінням. Документи на тварину вже нікого не цікавили. По прибуттю в Торонто отримали ворк/стаді перміти, SIN і пішли декларувати кішку, корм ніхто не перевірив, у нас було всього два пакетики вологого і декілька паличок снеків. Під час декларування дивились паспорт детально. Сплатили податок на імпорт 36 CAD і вийшли з митної зони. Під час посадки на останній рейс мені просто вже в літаку сказали, що якщо переноска не стане повністю під сидіння-нас перенесуть на інший рейс, я відповіла, що вона точно стане, ми летимо зі Стокгольма і це вже третій літак. Сказали, що перевірять, але більше ніхто не підійшов. Я спочатку поставила, як вони вимагають, але потім витягла вже з під сидіння її наполовину, бо у нас було вільне місце поряд і нікого вже наша переноска не цікавила)) Тому порада всім, хто летить з такою переноскою-її справді складно пхати під сидіння через тверді краї, але це можливо, вона поміщається і при цьому примʼята тільки переноска, тваринка в ній сидить нормально)) Просто я впевнено всім казала, що вона стане під сидінням, я пробувала вже і т.д. Головне, спокійно розмовляти і не нервувати 😊
-
Підкажіть, потрібна більше психологічна підтримка ((( Всі відмовляють брати собаку, бо лише проблеми будуть Я розумію, що не гладко , але паспорт є, чіп, тітри, карантин закіньчився 19.02 літак, прямий рейс 17.02 втїзжаю до Варшави) В білет вписана собака 16 їду в держ.клініку за іншими доками Що може бути не так?
-
В Гугле забейте mobile veterinary service Montreal и всех подряд обзванивайте. В любом крупном городе полно ветеринаров выезжающих на дом (личный опыт).
-
Коли карантин закінчився?
-
Вартість життя та обслуговування собаки в Канаді? Так, це проблема
-
Які проблеми?
-
Хто каже не брати собаку?
-
Напомните пожалуйста, у аиртрансат есть право на ошибку? Я про возврат в течение 24 часов
-
Alamo Ехали почти сутки, чуть меньше
-
Кажется да. Звоните
-
Я врач гастроэнтеролог если надо
-
Тихо, я задрачиваю
-
Для животных ?
-
Привет Bad Man. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
Привет Noname Noname. Это чат помощи по ввозу животных в Канаду. Чтобы начать писать в чате и не быть заблокированным - пожалуйста нажмите на кнопку ниже, мы против ботов.
-
А если будут проблемы, вы ее оставили бы? Отдали в «добрые руки»? Она ж как ребенок. Вы оставите, а потом совесть замучает.. Нет, только брать с собой! Тем более, что все готово для перелета.
-
Вот как отвечать на эти сообщения...кто сказал...на какие даты маршруты питомцы...
-
Вроде бы вы вчера писали об этом... покупайте другие билеты из Европы для того кто повезёт питомца
16 Jan 2023, 06:08
142899/174241
31 minutes ago