Pets to Canada
-
А я вас не «ображала», и на «Ты» не переходила, в отличии от вас)
-
Хочу щиро подякувати групі за інформаційну підтримку. Ми з кішкою добралися до Монреалю. В дорозі були повних 2 суток. Кордон Україна-Польша на малу тільки глянули та все. В аеропорту Варшава (Шопен)- при реєстрації уважно дивилися всі документи( вакцини, титри), не важили. Перший літак Варшава-Торонто (Lot)- сумку з малою дозволили держати в руках під час польоту, мала навіть розслабмлася- та сходила на пелюшку). Теж при заповнюванні декларації дали чек на оплату-сказали що не треба плптити потім. Подивилися вакцину на сказ тільки та подарували посмішку малій. Знов, уе людськиц фактор. Рейс Топонто-Монреаль- стюард не дозволив діставати контейнер. Ну і таксі-теж спокійно до кішки в салоні поставиася. Мала сильно стресанула.
-
Як добре , я теж хочу летіти через Лот , в мене кішка і собака , так переживаю , але знаю що ця група мені допоможе
-
В сумку «по стандартам» поместится лишь очень небольшое животное и решение тут одно: брать сумку такого рода, чтобы животному там было максимально комфортно при минимально превышенном размере «стандарта авиакомпании», чтобы после регистрации можно было примять сумку и засунуть под сидение. И помните, никто тут не даст Вам гарантии, что эта схема сработает. Она сработала уже тысячи раз, но риск всегда есть. Подробнее: t.me/petstocanada/160405
-
Доброго дня усім) Дуже прошу допомоги. Планую приліт у Канаду ( Ванкувер) собою беру кішку. Зараз виготовлю усі документи на неї в Украіні. Скажіть будь ласка , що потрібно для перельоту ? Яку саме клітку ? Яку авіакомпанію вибрати , щоб не було проблем ? Також чи достатньо Вет. Паспорту з чіпом і вакциною ? Також наскільки важко знайти житло з кішкою ? Наперед ,Всім дякую 🙏🏻
-
Привіт друзі , хто летів через Лот Варшава - Калгарі , в мене собака і кішка. Кішку з собою а от що до собаки ? В кого був експірієнс з ЛОТ , як перенесли переліт ? Їхати буду з Львова , - Варшава - Калгарі . Білети ще не брала.
-
Какой вес и на вид крупный ли? Вам должны по идее подойти Эир кэнада Эир трансат Вестджет Почитайте в закрепах как правильно покупать билеты и добавлять услугу
-
Ребята, всем спасибо за отзывы Бо через раву оптимальный вариант, а пересадка с котом и ребенком очень пугала